Ana Sayfa / Kime Ait / Savcı Sayan kredisini tüketti

Savcı Sayan kredisini tüketti

Savcı Sayan isimli kişinin hızla siyasi kredisini tükettiği belirtiliyor. Özellikle sosyal medyada Ağrı belediye başkanlığı hizmetlerinden ziyade, sağa sola laf yetiştirmeye çalışan, sosyal medya üzerinden direkt mesajlarla hakaretler yağdıran Savcı Sayan’ın siyaset sahnesinden bir süre sonra silinip gitmesi muhtemel görünüyor.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan başarılı mı, başarısız mı zaman gösterecek. Ancak bir gerçek var ki, Savcı Sayan’ın çizdiği portre ile gerçek kişiliği tam anlamıyla zıtlıklar abidesi. Savcı Sayan’ın kendisine yöneltilen eleştirel sorulara sosyal medya hesabından karşıdaki muhatabına ağır hakaretler içeren mesajla yanıt vermesi aslında kimliğini de ele veriyor gibi.

Siyasetçi eleştiriye açık olmalı, gerekirse makamının hakkı için doğruları konuşması gerekir diye bilinir. Ancak Savcı Sayan için bu kaide geçerli değil gibi görünüyor. Dolayısıyla bu tür siyasetçilerin temiz bir gelecek, dürüst bir toplum ve ahlaklı bir nesil için artık siyaset sahnesinden çekilmesi gerektiği konusunda sanırım toplumun büyük bir kesimi hemfikirdir. Burada yazmanın bile ayıp olacağı direk mesajları ‘böyle bir siyasetçi olabilir mi’ sorularını ayyuka çıkaracaktır.

Eminiz partisi de bir süre sonra bu gerçeği görür ve milletin gönlünü kazanma iddiasındaki büyükleri gereken uyarı ve tenkidi kendisine yapar.

Toplum önünde ve ekranlarda dürüstlük, etik ve siyaset dersi verenlerin arka planda galiz küfür ve hakaretler savurması Hz. Ömer (R.A) “Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol” sözüyle ne kadar bağdaşır.

İlginizi Çekebilir

Çimento zammı, iş bıraktırıyor

Çimento son fiyatları ve çimento torba fiyatı. çimento fiyatlarına dev zam, birçok inşaat durma noktasında.Müteahhitler …

Sınırsız Hosting