Ana Sayfa / Kadınca / Seda elendi, Sema kahroldu

Seda elendi, Sema kahroldu

Seda Ocak Survivor All Star 2022 elendi, ikizi Sema kahroldu. dün gece Survivor’da Seda’nın elenmesi ikizi Sema’yı oyundan kopardı, göz yaşları sel oldu. Survivor All Star son bölümde kim elendi? sorusu yanıt buldu. Evrim, Nisa, Berkan, Seda, Ogeday ve Hikmet’ten en az SMS oyunu alan Seda hayallerine veda etti.

Seda Elendi, Sema kahroldu Survivor’da. Survivor All Star’da ikizler ayrıldı.

Merve Aydın ve Parviz’in yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalmasının ardından Survivor’da İki hafta boyunca eleme yapılmadı. Bu nedenle üst üste 6 dokunulmazlığı oyunu oynandı. Tüm oyunları kaybeden gönüllüler ise altı ismi eleme adayı olarak potaya gönderdi.

Seda veda konuşmasında “Ben en iyi kadınların içinde buraya davet edildim. Çok üzgünüm. Çok mutlu bir hayatım var ama burada bir daha yarışamamak beni üzüyor. Tek hayalim yarışmaktı onu da sizin sayenizde aldım. Ben erkeklerle yarışmak istiyordum, hayallerim vardı. Sema’yı burada bırakacak olmak çok üzücü. Yolum bu kadarmış yapacak bir şey yok” dedi.Ilıcalı ise, “Karakter olarak her zaman örnek oldun, çocuklarına olan düşkünlüğünü ben biliyorum. Güzel kalbinle güzel şeyler yaşamanı diliyorum” açıklamasında bulundu.

Dominik hayallerini noktalayan Seda, konseyden ayrılmak üzereyken kardeşi Sema koşarak sarıldı. İkiz kardeşler gözyaşları içinde birbirlerine veda etti.

SURVİVOR SEDA KİMDİR?

Survivor Seda, 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Anaokulu Öğretmenliği ve Spor Bilimleri Bölümünde tamamladı. 100 mt engelli koşucu olarak uzun yıllar spor dünyasında yer aldı. Seda Ocak, çocuk sahibi olduktan sonra profesyonel sporu bırakmış ve atletizm Antrenörü olarak çalışmalarını sürdürmüştür.

2014 yılında Ninja Warrior Türkiye isimli yarışma programına da katıldı ancak ilk turda elendi. 2019 yılında Survivor Türkiye – Yunanistan yarışmasında da yer aldı. Seda Ocak, 54 kilo ağırlığında ve 1.72 cm boyundadır. Yarışmacı, Yasin Ocak ile 2003 yılında evlendi. Çiftin iki çocukları vardır.

Survivor All Star kadrosunda yarışan Seda Ocak, sedaocakofficial kullanıcı adıyla yer alıyor. Yarışmacı 17 Mayıs günü yapılan ada konseyinde Survivor All Star’a veda eden isim oldu.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting