Ana Sayfa / Kadınca / Seda Sayan evlendi

Seda Sayan evlendi

Seda Sayan giydiği gelinlik. Seda Sayan dün gece Çağlar Ökten ile evlendi. Seda Sayan’ın nikah şahitleri kimler oldu. Son dakika Seda Sayan ile Çağlar Ökten nikah kıydı. Seda Sayan’ın giydiği gelinlik dikkat çekti.

Seda sayan-Çağlar Ökten evlendi ilk kare geldi. Seda Sayan’ın giydiği gelinlik ve Seda Sayan’ın nikah şahitleri kim oldu sorusu. Şarkıcı Seda Sayan ile Çağlar Ökten, Swiss Otel’de düzenlenen nikah töreni ile evlendi.
Kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten’le evlilik hazırlığı yapan Seda Sayan, bu akşam dünya evine girdi.

SEDA SAYAN VE NİKAH ŞAHİTLERİ POZ VERDİ. SEDA SAYAN’IN GİYDİĞİ GELİNLİK DİKKAT ÇEKTİ
  1. kez “evet” dedi
    Daha önce 7 kez nikah masasına oturan 59 yaşındaki Seda Sayan, 8. kez evlenmek için sevgilisi Çağlar Ökten’in teklifine ‘evet’ demişti.

Prag’da planlandı, vizeye takıldı
7 Mayıs’ta Prag’ta planlanan nikah, vizede yaşanan sıkıntı nedeniyle İstanbul’da gerçekleşti.

Nikah şahitleri de ünlü isimler
Sayan’ın şahidi Safiye Soyman ile Esra Özmen, Ökten’inki ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun oldu.
Daha önce yaptığı bütün evliliklerinde sözleşme yapan Sayan, Ökten’e güvendiğini, o yüzden öyle bir sözleşme yapmayacağını açıklamıştı:

Evlilik sözleşmesi yapmayacak
“Evlilik için Çağlar beni ikna etmedi, ben onu ikna ettim. Aramızda güzel bir enerji var. İkimizin de istediği buydu. Birbirimize çok güvendik, güven benim için çok önemli. Hiç beklemediğim bir anda yani Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi aldım. Çağlar’ın hamlesi beni hem şaşırttı hem de çok duygulandırdı. O yüzden de ‘sonsuza dek evet’ dedim. 14 Şubat’ta onu izlemeye gitmiştim. Gece bitince herkes gitti. Gecenin ilerleyen vaktinde Çağlar diz çöküp evlilik teklifi etti. O an ne dediğini hatırlamıyorum.”

İlginizi Çekebilir

Temmuz’da emekliye yüzde 13 zam

Emekliler temmuz 2024 enflasyon farkı olarak yüzde 13.6 zam alacak. emekli temmuz zammı belli oldu. …

Sınırsız Hosting