Ana Sayfa / Kadınca / Seda Sayan: Mücevher alımı kolaylaştı, para çok

Seda Sayan: Mücevher alımı kolaylaştı, para çok

Seda Sayan’a göre mücevher ve değerli taş alımı çok kolay, çok para gerekmiyor ve Seda Sayan’a göre kadınlar istediği mücevheri kolayca satın alabilir. Bazı ünlülerin Türkiye şartlarından ne kadar uzak, halktan ne kadar kopuk yaşadıklarını en güzel seda Sayan özetledi, zenginiz, herkeste bol para var isteyen istediği mücevheri alabilir dedi kısaca.

Seda Sayan’a göre kadınlar mücevher alabilir çok kolaymış.

Müzisyen Çağlar Ökten ile evlilik hazırlıkları yapan şarkıcı Seda Sayan bir mücevher fuarında yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Kadınların mücevhere ulaşmasının ve alım gücünün kolaylaştığını söyleyen Sayan, “Ben senelerin Seda’sıyım, böyle görkemli yüzükler bende olmayacak da kimde olacak” dedi.

Müzisyen Çağlar Ökten ile evlilik hazırlıkları yapan şarkıcı Seda Sayan bir mücevher fuarında yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Sayan, kadınların mücevhere ulaşmasının ve alım gücünün kolaylaştığını söyledi.

Posta’dan Ali Keser’in haberine göre mücevher fuarında görüntülenen Seda Sayan, “Ben mücevher kadınıyım. Kadınların mücevhere ulaşması, alım gücü kolaylaştı. Ben senelerin Seda’sıyım, böyle görkemli yüzükler bende olmayacak da kimde olacak” dedi.

Sayan, “Çağlar evlilik teklif ederken tam tur bir yüzük taktı. Onun dışındakileri ben aldım. Takıya düşkünlüğüm malum” ifadesini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Miçe gırtlak kanseri

Kahtalı Miçe gırtlak kansere yakalandı. Kahta Miçe asıl adı ne, nereli e kim soruları. Kahtalı …

Sınırsız Hosting