Ana Sayfa / Kadınca / Seda Sayan yüzüne pipi derisi enjekte ettirdi

Seda Sayan yüzüne pipi derisi enjekte ettirdi

Sünnet derisini ikinci kez yüzüne enjekte ettiren Seda Sayan en az 25 yaş gençleşmeyi hedefleyen. Türkiye’nin Ajda Pekkan’dan sonra ikinci estetik mucizesi kabul edilen Seda Sayan yüzüne yine sünnet derisi enjekte ettirdi. Daha önce sayısız kez estetik yaptıran Seda Sayan, bu sefer de daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden elde edilen sıvı enjekte ettirdi.

Şarkıları ve evliliğiyle sık sık adından söz ettiren Seda Sayan, estetikleriyle de gündemden düşmüyor. Daha önce birçok kez ameliyat masasına yatan Sayan bu sefer de sünnet derisinden elde edilen bir sıvıyı dekolte bölgesi ve yüzüne enjekte ettirdi.

DAHA ÖNCE DE SAYISIZ OPERASYONDAN GEÇTİ

Yaptırdığı estetik işlemleri de Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan  Seda Sayan, bu sefer de doktor koltuğundan paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Yaptırdığı işlemden bahseden Sayan, “Benim kadar uslu bir hasta yok. Bakın şu iğneler yapıldı. Hiç şımarıklık yapıyor muyum hocam? Şimdi biz ilk sünnet derisi enjekte ettik. Bu sefer ikincisi bu” ifadelerini kullandı. Sayan aynı işlemi geçtiğimiz ay da yaptırmıştı.

61 yaşındaki Seda Sayan daha önce de dudak liftingi, Fransız askısı ve Barbie bacak başta olmak üzere birçok işlem yaptırmıştı.

Seda Sayan, sünnet derisinden elde edilen sıvıyı yüzüne enjekte ettirdi

Seda Sayan, sünnet derisinden elde edilen sıvıyı yüzüne enjekte ettirdi

Seda Sayan, sünnet derisinden elde edilen sıvıyı yüzüne enjekte ettirdi

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting