Ana Sayfa / Kadınca / Seda Sayan’ın 10 milyon liralık yüzüğü

Seda Sayan’ın 10 milyon liralık yüzüğü

Seda Sayan kendine evlilik hediyesi olarak 10 milyon liralık tektaş aldı. seda Sayan evlilik hazırlığı için milyonlar harcamaya devam ediyor.

Seda Sayan’ın tektaş yüzüğünün fiyatı 10 milyon Türk lirası. Çağlar Ökten ile evlenme hazırlıkları yapan Seda Sayan’ın tektaşının fiyatı gündem oldu. “Yüzüğü kendim aldım. Çağlar alyans ile evlilik teklif etti” diyen Sayan’ın, yüzüğünün fiyatının 10 milyon TL olduğu öğrenildi.

Çağlar Ökten ile evlenme hazırlıkları yapan Seda Sayan, yeni tektaşıyla görüntülendi. Dudak uçuklatan yüzüğün fiyatının 10 milyon TL olduğu öğrenildi.

Seda Sayan, önceki gün Üsküdar’da Down sendromlu gençlerin çalıştığı Tebessüm Kahvesi’ne ziyarette bulundu. Birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nü kutladılar.

Seda Sayan’ı çiçeklerle karşılayan gençler, şarkılar eşliğinde sohbet etme ve fotoğraf çektirme fırsatı buldu. Sayan’ın etrafında bir sevgi çemberi oluştu. Şarkıcı “Down sendromlu gençlerimizin sevgisi ve tebessümü tüm dünyaya yeter. Onların bizden tek farkı sevgi dolu kalpleri” dedi.

230320221241460881008-1-1.jpg

YÜZÜĞÜN FİYATI 10 MİLYON TL

Öte yandan; Seda Sayan, elindeki tektaş yüzüğü ile dikkat çekti. Yüzüğü geçtiğimiz hafta nişanlandığı ve 20 Mayıs’ta Prag’da nikah masasına oturacağı Çağlar Ökten’in taktığı iddia edildi.

Seda Sayan “Yüzüğü kendim aldım. Çağlar alyans ile evlilik teklif etti” dedi. Seda Sayan’ın parmağındaki tektaş yüzüğün fiyatının ise 10 milyon TL olduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Tefeciler Haydar Dümen’in eşine musallat olmuş

Haydar Dümen’in eşi tefecilerin kurbanı olmuş. Tefeciler haydar dümen7in eşini soyup soğana çevirliş üstelik kolundaki …

Sınırsız Hosting