Ana Sayfa / Kadınca / Seda Sayan’ın halası Bülent Ersoy mu?
BÜLENT ERSOY SEDA SAYAN

Seda Sayan’ın halası Bülent Ersoy mu?

Bülent Ersoy’la Seda Sayan akraba mı sorusu ve Bülent Ersoy halası mı Seda Sayan’ın sorusu. Evleneceksen Gel’de Bülent Ersoy’dan evlenecek çiftlere tavsiye geldi. solmaz ve Kaan’a Bülent Ersoy tavsiyesi. Evleneceksen Gel seda sayan ile Bülent Ersoy akrabalığı. Show Tv Evleneceksen Gel 5 Ocak Perşembe neler yaşandı? Evleneceksen Gel Solmaz ve Kaan’ın ayrılacağı dedikoduları dillendirilmeye başladı. Kaan ve Solmaz aşkı bitiyor mu, ikili şimdi ne yapacak? Nurullah Solmaz ve Kaan’ın arasını açmak için elinden geleni yapıyor.

Seda Sayan ile Bülent Ersoy’un akrabalığı var mı, Bülent Ersoy Seda Sayan halası mı soruları gündemde. Son bölüm Evleneceksen Gel yaşananlar ve Bülent Ersoy sürprizi. Evleneceksen Gel 5 Ocak Perşembe Show Tv’de yayınlandı. Yeni bölümde neler oldu? Sevilen izdivaç programından ekranlarımıza yansıyan son bölümde Kaan Solmaz aşkı bitiyor mu dedikoduları dillendirildi. Nurullah’ın Solmaz’ın annesini ziyaret etesi kaleyi içten fethetmeye çalıştığı yorumları yapıldı.

KAAN VE SOLMAZ AYRILACAK MI EVLENECEKSEN GEL

Evleneceksen Gel 5 Ocak Perşembe neler yaşandı? Show Tv’de yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla ekranlara gelen fenomen izdivaç programında yeni gelişmeler oldu. Evleneceksen Gel Solmaz ve Kaan’ın ayrılacağı dedikoduları dillendirilmeye başladı. Kaan ve Solmaz aşkı bitiyor mu, ikili şimdi ne yapacak? Nurullah Solmaz ve Kaan’ın arasını açmak için elinden geleni yapıyor.

NURULLAH’TAN BEKLENMEDİK HAREKET

Solmaz’a Nurullah kanca attı. Nurullah’tan beklenmeyen bir hareket geldi, daha önce Solmaz’ı hasta yatağında ilk ziyaret eden Nurullah, kaleyi içten fethetmeye çalışıyor. Damat adayı şimdide Solmaz’ın annesini ziyaret etti. Nurullah’ın Solmaz’ın annesine yaptığı ziyaret Evleneceksen Gel’de birşeylerin değişmesini sağlayacak mı? Nurullah İzmir’de yaşayan Solmaz’ın annesini ziyaret etti ve uzun süre annesi ile konuşan Nurullah Solmaz’ı üzdüğünü söyledi ve Solmaz’ın annesinden özür diledi. Kaan’ın babası gelin olarak Solmaz’ı istiyor, Solmaz’ın annesi ise damat olarak Nurullah’ı babası ise Kaan’ı damat olarak görmek istiyor. Solmaz yine bir çıkmazın içinde, ailelerin olaya müdahil olması Solmaz Kaan aşkının gidişhattını değiştirdi.

 

İlginizi Çekebilir

Taylor Swift dinlenme rekoru kırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift yeni albümü ile bir günde en çok dinlenne rekoru kırdı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting