Ana Sayfa / Manşet / Sedat Peker 3 Şubat’ta mahkemeye çıkıyor
SEDAT PEKER 3 ŞUBAT MAHKEME

Sedat Peker 3 Şubat’ta mahkemeye çıkıyor

Sedat Peker yine hakim karşısına çıkacak yarın 3 Şubat’ta. bu kez Sedat Peker tehditten ve hakaretten yargılanacak. Türkiye’nin önemli  suç örgütü lideri olmak nedeniyle cezaevine girip çıkan Sedat Peker, bu kez de bambaşka bir suçlama nedeniyle hakimin sorularını yanıtlayacak. Barış için akademisyenler bildirisinden sonra imza atanları tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Sedat Peker yarın hakim karşısına çıkıyor.

Sedat Peker son dönemde yine ismi en çok gündeme gelen babalardan biri oldu. Suç örgütü lideri olmaktan hapis yatan Sedat Peker bu kez akademisyenlere tehditten hakim karşısına çıkacak. Ünlü mafya babası Sedat Peker yarın hakim karşısına çıkacak. Organize suç örgütü lideri olmaktan hüküm giyen Sedat Peker’in, “Barış İçin Akademisyenler” bildirisinin yayımlanmasının ardından internet sitesinden “Sözde Aydınlar Çanlar İlk Önce Sizin İçin Çalacak” başlıklı bir yazısı çok konuşulmuştu.

SEDAT PEKER’İN YARINKİ DURUŞMA SAATİ VE YERİ

Akademisyenleri tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunulan Peker yarın saat 10:00’da İstanbul Anadolu Adliyesi 20. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek duruşmada yargılanmaya başlanacak.

Sedat Peker hakkında hem Eğitim Sen başta olmak üzere çeşitli kurumlar, hem de imzacı akademisyenlerin yaptığı suç duyurusu sonucunda dava açılmıştı.

İlginizi Çekebilir

Tokat deprem büyüklüğü

Tokat son deprem büyüklüğü. Tokat’a yeni büyük deprem bekleniyor mu? Tokat’ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting