Ana Sayfa / Genel / Sedat Peker’den Cemevine saldırı iddiası

Sedat Peker’den Cemevine saldırı iddiası

Sedat Peker, bir cemevine saldırı planlandığını öne sürdü. Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker ilginç bir iddia ortaya attı. Sedat Peker, “Devamlı Alevilik konusuna değinmemin sebebi derin mehmetin adamları tarafından geçmişte Gaziosmanpaşa’daki kahve saldırısından çok daha büyük bir eylem yapılıp, ülkede kaos çıkarma planlarını boşa çıkarabilmek içindir. Planları bir cemevine saldırıdır.!” dedi.

Sedat Peker’den bir cemevine saldırı planlanıyor iddiası geldi. Sedat Peker, neden Alevilikle ilgili sürekli konuştuğunu bir twit ile açıkladı. Peker, “Devamlı Alevilik konusuna değinmemin sebebi derin mehmetin adamları tarafından geçmişte Gaziosmanpaşa’daki kahve saldırısından çok daha büyük bir eylem yapılıp, ülkede kaos çıkarma planlarını boşa çıkarabilmek içindir. Planları bir cemevine saldırıdır.” dedi.

SEDAT PEKER’DEN ERKAM YILDIRIM İÇİN YENİ İDDİA

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın yeni kokain rotasını oluşturmak için Venezuela’ya gittiğini öne sürmüştü. Binali Yıldırım ise oğlunun Venezuela’ya maske ve test kiti dağıtmak için gittiğini iddia etmişti.

screenshot-from-2021-05-31-14-24-53.png

Bugün, Cumhuriyet’in haberine göre gümrük kayıtlarında böyle bir hareketliliğin bulunmadığı ortaya çıktı.

Bunun üzerine Sedat Peker Twitter üzeirnden bir açıklama daha yaptı ve “Erkan Yıldırım’ın Kolombiya’dan İzmir limanına gelecek olan 5 ton kokain yakalandıktan 4-5 ay sonra oraya gitmesi kit dağıtımı için değil, yeni bir uyuşturucu rotası oluşturmak içindi” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Sınırsız Hosting