Ana Sayfa / Kadınca / Sedef Kabaş nereli, neci, yaşı, kim?

Sedef Kabaş nereli, neci, yaşı, kim?

Sedef Kabaş aslen nereli, kaç yaşında evli mi, kiminle evli ve neden gündem oldu bilgisi. cumhurbaşkanı ve cumhurbaşkanlığı makamına hakaret ettiği öne sürülen Sedef Kabaş kim? Sunucu gazeteci Sedef Kabaş ne dedi bilgileri. 

Sedef Kabaş ne diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret etti bilgisi. Sedef Kabaş nereli, neci ve kim? Gazeteci sunucu programcı Sedef Kabaş evli mi, kiminle evli neden gündem oluyor. Sedef kabaş ne demişti. Sedef Kabaş, “Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz, o saray ahır olur” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve makamına hakaret ediyor.

Uzun yıllar gazetecilik, sunuculuk, ve eğitmenlik yapan CHP’nin ‘akıl’ hocası Sedef Kabaş’ın kim oduğu, hayatı, biyografisi, özgeçmişi bir hayli sorgulanıyor.

Sedef Kabaş kimdir?

1970 Londra doğumlu Sedef Kabaş, 1992 yılında Boğaziçi Ü. Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden en yüksek derece ile mezun oldu. Kazandığı Fulbright bursu ile okuduğu Boston Üniversitesi’nde Televizyon Haberciliği üzerine yüksek lisansını tamamladı. Marmara Ü. Genel Gazetecilik Bölümü’nden ““Dünya ve Türk Basınında, Röportaj ve Söyleşi Geleneği”” üzerine yazdığı tezi ile 2006 yılında doktora derecesi aldı. İstanbul Akademi, Pera İstanbul, Bahçeşehir Ü., Kültür Ü., ve Kadir Has Ü.’ de “Medya İlişkileri”, “Diksiyon, Etkili Ses ve Beden Dili”, “Sunum Becerileri”, “Röportaj Teknikleri” ve “Etkili Haber Yazımı” üzerine (2001-2011) dersler verdi.

Sedef Kabaş ne iş yapıyor?

Halen üniversitelerde “konuk konuşmacı” olarak seminerler veriyor. NTV, ATV, TV 8, SKY Türk gibi çeşitli tv kanallarında programlar hazırlamıştır.  TRT 2’de Medya Medya isimli programı hazırlayıp, sundu.

Sedef Kabaş’tan lüks yat iftirası

Sedef Kabaş, yabancı uyruklu bir kişi için üretilen lüks yatın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ait olduğu yalanını dolaşıma sokmuş ve binlerce kişiyi de iftirasına ortak etmişti. CHP yandaşı Sedef Kabaş’ın aylar önce ortaya çıkan bir konuşmasında adeta itiraf niteliğinde açıklamalarda bulunmuştu. Kabaş, kitleleri yönlendirmek için ‘yalan’ tekniğini kullanmanın önemini vurgularken, ”Kitleleri etkilemek istiyorsanız, ortaya kocaman bir yalan atın. Ama çok büyük bir yalan olsun. İkinci kriter çok basit bir yalan olsun. Sonrasında da bu basit ve çok büyük yalanı sürekli tekrar et. Ve ardından kitlelerin o yalanı gerçekmiş gibi nasıl kucakladığını otur seyret.” ifadelerini kullanmıştı.

RTÜK SEDEF KABAŞ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

RTÜK Başkanı yaptığı açıklamada, “TELE 1 yayın kuruluşunda, Sedef Kabaş’ın Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan kabul edilmesi asla mümkün olmayan sözlerine ilişkin inceleme kararı alınmıştır. Konu ilk Üst Kurul toplantısında Kurul gündemine getirilecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting