Ana Sayfa / Yaşam / Şefik Çakıcı neci, nereli, yaşı, evli mi?

Şefik Çakıcı neci, nereli, yaşı, evli mi?

Şefik Çakıcı memleketi. eğitimi, yaşı, neci ve medeni durumu bilgileri. Boyabat belediye Başkanı Şefik Çakıcı neden gündem oldu neden istifa ediyor. Sinop Boyabat’ın AKP’li belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın istifa nedeni ne yaşamı hakkında bilinenler.

Şefik Çakıcı aslen nereli, yaşı eğitimi ve olay ne soruları. Sosyal medyada bir kadınla samimi fotoğrafları ile gündeme gelen Sinop, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın AKP Genel Merkez tarafından istifasının istendiği öne sürüldü. Çakıcı konuyla ilgili iddiaları kabul etti ve yarın istifasını vereceğini açıkladı.

ŞEFİK ÇAKICI HAKKINDA BİLİNENLER

12 Aralık 1975’te Boyabat’ta dünyaya gelen Şefik ÇAKICI, Çatpınar Köyü İlkokulundan sonra Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluna devam etmiş ve Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nden mezun olmuştur. İşletme alanında lisans eğitimini tamamlayan Şefik ÇAKICI, evli ve üç çocuk babasıdır.

1995’ten 2014 yılına kadar ticaret ile iştigal eden Şefik Çakıcı, 2014 yılında yapılan mahalli seçimlerde Boyabat Belediye Başkanı oldu.

ŞEFİK ÇAKICI EN ÇALIŞKAN AKP’LİLERDEN BİRİYDİ

Milli Gençlik Vakfı Yöneticiliği ve Başkanlığı, Fazilet Partisi Gençlik Kolları Üyeliği, AK Parti Boyabat İlçe Teşkilatı Başkanlığı, AK Parti Boyabat Gençlik Kolları Başkanlığı, 2 Dönem AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı, Kent Meclis Yönetim Kurulu Üyeliği, Kızılay Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sinop Ticaret Odası Üyeliği yapan Çakıcı, AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği Siyaset Akademisini başarıyla bitirmiştir.

Halen Boyabat Belediye Başkanlığı görevini yürütmekte olan Şefik Çakıcı, orta derecede İngilizce bilmektedir. İşletme alanında lisans eğitimini tamamlayan Şefik Çakıcı, evli ve üç çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting