Ana Sayfa / Spor / Selçuk Şahin Başakşehir’den ayrıldı

Selçuk Şahin Başakşehir’den ayrıldı

Başakşehir’de Emre Belözoğlu’nun yardımcısı Selçuk Şahin görevini bıraktı. Selçuk Şahin’in teknik direktör olarak yoluna devam edeceği belirtiliyor. Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir’de Emre Belözoğlu’nun yardımcılığını yapan Selçuk Şahin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla görevinden ayrıldığını duyurdu. Şahin, yaptığı açıklamada, “Yeni bir meydan okumada görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Selçuk Şahin Başakşehir’den ayrıldı iddiaya göre Fienerbahçe’de yardımcı hoca olacak. Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir’de yaprak dökümü devam ediyor. İstanbul ekibinde teknik direktör Emre Belözoğlu’nun ekibinde yer alan Selçuk Şahin, görevini bıraktığını açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI
Emre Belözoğlu ile bir fotoğrafını paylaşan Şahin, açıklamasında, “Futbolu bıraktıktan sonra 3 yıl süresince beraber çalışmaktan ve mücadele etmekten çok keyif aldığım Emre Belözoğlu ve ekibinden kendi kariyer planlarım ve hedeflerim doğrultusunda ayrıldım. 20 yıllık dostum ve 3 yıldır hocam olan Emre Belözoğlu ve ekibine başarılar diliyorum. 2 yıldır çok özel anlar yaşadığım ve başarılar yakaladığımız Başakşehir kulübüne, değerli başkanımız Göksel Gümüşdağ’a ve yönetici abilerime teşekkür ediyorum. Yeni bir meydan okumada görüşmek üzere” notunu düştü.

Sosyal medyadan paylaştı! Emre Belözoğlu'nun sağ kolu Başakşehir'den ayrıldı

FENERBAHÇE’DE DE ÇALIŞTI

Eski futbolcu Selçuk Şahin futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe’de 2020-21 sezonunda ‘Takım Koordinatörü’ görevini üstlenmişti.

Sosyal medyadan paylaştı! Emre Belözoğlu'nun sağ kolu Başakşehir'den ayrıldı

İlginizi Çekebilir

EURO 2024 başlama tarihi

Almanya’daki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başlama tarihi ve maçların tarihleri. EURO 2024 bilgileri. Almanya’nın ev …

Sınırsız Hosting