Ana Sayfa / Genel / Selçuk Tepeli’yi kızdıran haber

Selçuk Tepeli’yi kızdıran haber

Selçuk Tepeli, barak fırlattı yayını terk etti, Fox ana haber yarım kaldı. Selçuk Tepeli’li kızdıran haber hangisi neden rejiye bağırdı yayını terk etti sorusu. FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli zor durumdaki çiftçi haberinden sonra tepki göstererek ekrana bardak fırlattı. FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, tarım arazilerinin yok edilmesi üzerine verilen bir haberin ardından canlı yayında masada bulunan bardağı kameralara fırlattı.

#SelçukTepeli#Foxhaber Selçuk Tepeli çiftçi haberine kızdı bardak fırlatarak ana haberi terk etti Fox TV’de. Selçuk Tepeli, reyting için mi ana haberi terk etti sorusu.

FOX TV Ana Haber’in sunucusu Selçuk Tepeli canlı yayında zor anlar yaşadı. Tepeli, tarım arazilerinin katledilmesiyle ilgili bir haberi anons etmeden önce Atatürk’ün, “Köylü, milletin efendisidir” cümlelerini dile getir.

Ardından haber kayıt bandı devreye girip yayınlandıktan sonra yok edilen tarım arazilerine ve çaresiz kalan köy halkı izin üzülüp, başka habere geçilmesi gerektiğini söyledi. Tepeli, “Şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan inanlarının yarısı işi bıraktı. Geç abi, öbür habere geç” ifadelerini kullandı. 

BARDAĞI FIRLATTI

Uzun zamandır bu konuya dikkat çeken Selçuk Tepeli, canlı yayının bitirilmesini isteyip, bardağı fırlattı.

Bir sosyal medya kullanıcısı Selçuk Bey kadar, ülke sorunlarına kafa yoran, içselleştiren, sorgulayan kaç tane gazeteci yazar var? O bardak kırıldı mı bilmiyorum ama Samimiyetine vallahi inanıyorum.. Show yapmadı. Çok samimiydi. dedi

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Sınırsız Hosting