Ana Sayfa / Kadınca / Selin Ciğerci: Ben marka kadınım

Selin Ciğerci: Ben marka kadınım

Selin Ciğerci hakkında çıkan iddiaları video ile yanıtladı. Selin Ciğerci haksızlığa uğradığını öne sürdü. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Söylentilere göre Gökhan Çıra, Selin Ciğerci’yi sunucu Melisa Emirbayer ile aldattı. Skandal iddiaların ardından Selin Ciğerci gözyaşları içinde kamera karşısına geçti.

SELİN CİĞERCİ, KENDİNİ SAVUNDU NEDEN HAKSIZLIKLARA UĞRADIĞINI GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Söylentilere göre Gökhan Çıra, Selin Ciğerci’yi sunucu Melisa Emirbayer ile aldattı. Bunu öğrenen Selin Ciğerci ise, Emirbayer’i bulup boğazına bıçak dayadı.

Selin Ciğerci gözyaşlarına boğuldu - Sayfa:2

Söylemezsem Olmaz’da ortaya çıkan bu iddiaya göre; Gökhan Çıra eşi Selin Ciğerci’yi, sunucu Melisa Emirbayer ile aldattı. Bunu öğrenen Ciğerci, Emirbayer’i bulup boğazına bıçak dayayarak “kocama yaklaşma” diye tehdit etti! Skandal olayı duyuran Seren Serengil, bunları kendisine Emirbayer’in anlattığını söyledi.

 

Selin Ciğerci gözyaşlarına boğuldu - Sayfa:3

İddiaların ardından Selin Ciğerci gözyaşları içinde kamera karşısına geçti.

Selin Ciğerci gözyaşlarına boğuldu - Sayfa:4

Selin Ciğerci dikkat çeken açıklamalar yaptı. Selin Ciğerci şunları söyledi:

Selin Ciğerci gözyaşlarına boğuldu - Sayfa:5

“Ben markası olan bir kadınım. İftira atıyorlar markamı zedelemeye çalışıyorlar. Bana iftira attılar laf söylediler ama ben kendi markamı tanıtıyorum. Burası benim ekmeğim. Çok para kazanan biri olmasaydım bu kadar konuşulmazdım. Hep mal varlığım yüzünden. Susuyorum… Lütfen ya buralardan mı gideyim, çalışmayayım mı? Kimseyle uğraşmadım ben.

Selin Ciğerci gözyaşlarına boğuldu - Sayfa:6

Biri çıkıyor ‘Anne olamayacaksın’ diyor, biri ‘Cinsiyet değiştirdin’ diyor. Biri de ‘Aldatılması normal’ deyip yerden yere vuruyor. Ben ne yapmışım ya herkes kendi ahlakına geçmişine baksın. Herkes bir kendi kapısının önünü süpürsün. Varsa bir hatam bile ben Allah’tan af diledim. İnsanlar bana ‘Yazıklar olsun’ diye mesajlar atıyor.

Selin Ciğerci gözyaşlarına boğuldu - Sayfa:7

Arkadaşım arayıp ‘Sana nazar değdi’ diyor. Bu nazar değil bu kötü insanların yaptığı bir kurgu. Allah herkesin gönlüne göre versin. Lütfen bana iftira atmayın. Vallahi şoktayım, psikolojim bozuldu. Çıldıracağım valla.

Selin Ciğerci gözyaşlarına boğuldu - Sayfa:8

Gökhan yukarıda uyuyor bana gelen mesajları görseniz inanamazsınız. Daha güçlü geleceğim. Akan gözyaşımın hesabını soracağım. Kaba kuvvetle değil hukukla. Ah ediyorum ömrüm boyuncu bu kurgunun planın başında kim varsa. Allah yukarıda.”

Selin Ciğerci gözyaşlarına boğuldu - Sayfa:9

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting