Ana Sayfa / Kime Ait / Selpak kime ait, sahibi, ülkesi

Selpak kime ait, sahibi, ülkesi

Selpak kim üretiyor hangi ülkenin markası. Türkiye’de satılan tuvalet kağıdı, peçete ve kağıt havlu firmaları sahipleri ülkeleri. Selpak Türk ürünü mü? İsrail’in Filistin’e son haftalarda yaptığı katliamlardan sonra İsrail malı ürünler de boykot edilmeye başlandı. Bu markalardan birisi de Selpak oldu.Selpak İsrail malı mı? Selpak hangi ülkenin, kimin markası? diye sıkça aratılmakta.

Selpak kime ait, hangi firmanın markası ve nerede üretiliyor. Türkiye’deki yerli ve yabancı tuvalet kağıdı, peçete ve kağıt havlu markaları sahipleri. Selpak markası, sosyal medyada yayılan İsrail malı olduğu yönündeki iddialara yanıt verdi. Selpak markası Türkiye’nin önde gelen ve güvenilir markalarından biri olarak tanınırken, son zamanlarda sosyal medyada dolaşan “Selpak’ın İsrail malı olduğu” yönündeki iddialar, tüketiciler arasında ciddi bir karmaşaya neden olmuş durumda. Bu iddiaların yayılması, markanın kökeni ve ürünlerinin güvenilirliği hakkında soruların ortaya çıkmasına yol açtı. Peki,Selpak İsrail malı mı? Selpak Türk malı mı? Selpak hangi ülkenin, kimin markası?

Selpak, Eczacıbaşı Holding’in bir parçası olarak, İpek Kağıt tarafından 1970 yılında kurulmuştur. Selpak, Ağustos 1970’te Karamürsel, Yalova’da Türkiye’nin ilk markalı temizlik kağıdını üretmeye başlamıştır. Kişisel hijyen alanında Türkiye’nin öncü markalarından biridir.
Selpak’ın Hikayesi1970 yılından beri kişisel hijyeniniz ve mutluluğunuz için üstün kalitede yenilikçi ürünler geliştirmeye devam ediyoruz.

Temizlik kağıdı sektöründeki gelişmelerin Türk tüketicisine yansıtılması misyonunu kaliteli ve yenilikçi bakış açısı ile üstlenen Selpak, bir Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri markasıdır. Tuvalet kağıdı, havlu, kağıt bez, peçete, mendil ve kutu mendil gibi tüm ürün kategorilerinde “en üstün kaliteli” ürünler sunan ve sektöründe lider konumda olan Selpak markası, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Temizlik Kağıtları fabrika çalışanlarının önerileri doğrultusunda, kağıdın temel hammaddesi olan selülozun “Sel”i ile temizliği çağrıştıran “Pak” kelimelerinin birleşimi ile oluşturulmuştur.

Türkiye’nin lider markası Selpak olarak ilklere imza atmaya devam ediyor, sadece temizlik kağıdı üretmiyor, aynı zamanda hijyeninize özen göstererek sevdiklerinizle keyifli anlar paylaşmanız ve çocuklarınızın yarınlarını koruyabilmeniz için çalışıyoruz.
Selpak Hangi Ülkenin Firmanın Markası

Selpak, 1970 yılında kurulan Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri markasıdır. Selpak markalı, Tuvalet kağıdı, havlu, kağıt bez, peçete, mendil ve kutu mendil gibi ürünleri bulunmaktadır.

Eczacıbaşı 1942 yılında Nejat Ferit Eczacıbaşı tarafından kuruldu. Eczacıbaşı temel olarak yapı ürünleri, sağlık, tüketim ürünleri alanında, ulusal ve uluslararası pazarlara yönelik olarak çalışan bir sanayi kuruluşları topluluğudur. Topluluk yapısında, bu temel sektörler dışında finans, bilgi teknolojileri, kaynak teknolojileri, madencilik ve gayrimenkul geliştirme alanında etkinlik gösteren kuruluşlar da yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Bedelli askerlik 219 bin lira oluyor

Yeni bedelli askerlik fiyatı. 2024 ikinci yarısı bedelli askerlik fiyatı. parayla askerlik yapacaklara yeni şok …

Sınırsız Hosting