Ana Sayfa / Kadınca / Serap duygulu neci, kim ve nereli?

Serap duygulu neci, kim ve nereli?

Dr. Serap Duygulu aslen nereli, neci ve kim bilgileri. Psikolog Serap Duygulu, NTV özel yayınına katılarak deprem sonrası psikolojik durumla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. depremzedelerin psikolojisi nasıl düzelecek ne yapmak gerekiyor Serap Duygulu tane tane anlattı. 

Serap Duygulu nereli neci ve kim bilgileri. NTV’ye çıkan psikolog Serap duygulu, hakkında tüm merak edilenler çalıştığı kuru. Dr. Serap Duygulu hangi hastanede çalışıyor, kimdir bilgileri. İstanbul Ataköy’de, kurucusu olduğu Özgür Bilge Eğitim ve Danışmanlık Merkezi ve Serap Duygulu Gelişim Akademisi’nde danışman psikolog-sosyolog olarak çalışmakta, okullarda ve kurumlarda farklı konularda seminerler vererek, her yaş grubu için danışmanlık ve koçluk yapmaktadır.


İstanbul doğumlu. Evli, 2 çocuk annesi.
Hacettepe Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı üzerine eğitim aldı. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Sosyoloji bölümlerini bitirdi. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Psikoloji üzerine eğitim alarak, Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Uygulamalı Psikoloji Bölümü’nde yüksek lisans yaptı.
Yüksek lisans bitirme projesi olarak İstanbul Çapa Tıp Fakültesi, Nöroloji Anabilim Dalı’nda, Nöropsikolog Prof. Dr. Öget ÖKTEM’in danışmanlığında araştırma ve hasta takibi yaparak, beyin kanamalarına bağlı olarak gelişen konuşma bozuklukları üzerine hazırladığı “Afazi Hastası Yakınlarında Depresyon ve Olumsuz Otomatik Düşünceler” başlığı altındaki çalışmasını tamamladı. Bu çalışma, bu alanda yapılmış ilk ve tek psikolojik araştırma olarak önemini korumaktadır.
Noterden Yeminli İngilizce Tercümanlık belgesine sahiptir.
Hâlen İstanbul Ataköy’de, kurucusu olduğu Özgür Bilge Eğitim ve Danışmanlık Merkezi ve Serap Duygulu Gelişim Akademisi’nde danışman psikolog-sosyolog olarak çalışmakta, okullarda ve kurumlarda farklı konularda seminerler vererek, her yaş grubu için danışmanlık ve koçluk yapmaktadır.
Aralık 2009-Ocak 2011 tarihleri arasında Bakırköy Halk Eğitim Merkezi ile yürütülen ortak bir çalışma sonucunda her hafta perşembe günleri, Bakırköy Halk Eğitim Merkezi’nde Bakırköy halkına kişisel gelişim seminerleri vermiştir.
Hürriyet Aile’de “Pusula” ve Anne Bebek Dergisi’nde “Yaşamın Rengi” isimli köşelerinde yazılar yazan Serap Duygulu, bazı kurumların danışmanlığını da yürütmekte ve kişisel gelişim, motivasyon, stres yönetimi gibi konularda eğitim ve seminerler vermektedir.
2012 yılı Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında Cine5 kanalında her gün canlı olarak yayınlanan ve şu an tekrarları yayınlanmaya devam eden Anne Hikâyeleri programının danışman psikoloğu olarak programda yer almıştır.
2013 Kasım ayından beri her hafta perşembe günleri Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde seminerler vermektedir.

Serap Duygulu
Serap Duygulu

Aralık 2009 – Ocak 2011 tarihine kadar, her hafta Perşembe günleri, Bakırköy Halk Eğitim Merkezi’nde bireylere yönelik Kişisel Gelişim eğitim ve seminerleri vermiştir.

Türkiye MS Dernekleri ile birlikte yürütülen ve 2014 – 2015 yılı boyunca devam eden Gülümseten Turne / Yol Arkadaşımsın projesinde yer almış ve MS hastalarını bilgilendirmek üzere Türkiye’de farklı şehirlerde seminerlere katılmıştır.

Serap Duygulu’nun ilk kitabı ‘STRESİNE SAHİP ÇIK’ Mart 2014 yılında, ikinci kitabı ‘SENİN HİKAYEN HANGİSİ’ Kasım 2016 tarihinde Pozitif Yayınlarından yayınlanmıştır.

İlginizi Çekebilir

Aycan Yamaç aldatıldı

Sevgilisi eski Survivor yarışmacısı Aycan Yamaç’ı aldattı. Ayan Yamaç, sevgilisini bir başka kadıla yakaladı. Eski …

Sınırsız Hosting