Ana Sayfa / Spor / Serdar Dursun, Karagümrük’lü oluyor

Serdar Dursun, Karagümrük’lü oluyor

Karagümrük Serdar Dursun’u transfer ediyor. Fenerbahçe’de geleceği kalmayan Serdar Dursun yine Süper Lig ekibinde top koşturacak. Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, Fenerbahçe’de beklentilerin altında kalan ve forma şansı bulamayan Serdar Dursun’u kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 31 yaşındaki futbolcunun ismi Alman ekipleriyle anılıyordu.

Serdar Dursun, Fatih Karagüamrük’e gidiyor. Sezonu ikinci bitiren ve bazı futbolcularla yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe’de sezonun hayal kırıklığı yaşatan isimlerinden biri olan Serdar Dursun’a talip çıktı.

Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus’un takımında forma şansı bulmakta çok zorlanan milli futbolcuya Süper Lig ekiplerinden Karagümrük resmen talip oldu.

Serdar Dursun’un Fenerbahçe’deki geleceği netleşmeden transfer konusunda karar vermek istemediği, bu nedenle Karagümrük’ten süre talep ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe’de forma şansı bulamadığı için ayrılmaya sıcak bakan milli futbolcuya, Alman ekiplerinin de ilgili olduğu biliniyor.

İlginizi Çekebilir

Alanyaspor’dan İstanbulspor’a 6 gol

Alanyaspor 6, İstanbulspor 0. Alayanyaspor, İstanbulspor’u ezdi geçti. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor’u konuk …

Sınırsız Hosting