Ana Sayfa / Gündem / Serdar Ekşi neci, nereli, kim

Serdar Ekşi neci, nereli, kim

Serdar Ekşi aslen nereli, neci., yaşı, işi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan yakınlığı ne kimdir sorusu. Sedat Peker ile telefon görüşmesi ifşa olan serdar Ekşi (Serdar Ekşioğlu) ne iş yapar, bağlantıları ne, Erdoğan’a yakın mı, akraba mı kim soruları. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yeğeniyle evli olduğunu iddia ettiği Serdar Ekşioğlu ile yaptığı telefon görüşmesini yayımladı.

Sedat Peker ile görüşen Serdar Ekşi (Serdar Ekşioğlu) neci, kim hangi şirketin sahibi ve Sedat Peker ile bağlantısı ne nereden tanıyor kimin yakını, akrabası nereli bilgileri. Yayımladığı videolarla Türkiye gündemine oturan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yeğeniyle evli olduğunu iddia ettiği Serdar Ekşioğlu ile “Suriye’ye giden askeri malzemeler” görüşmesine dair video paylaştı.

Serdar Ekşioğlu, LazOil Enerji şirketinin sahibi olarak görülüyor. Ekşioğlu aslen Rizeli bir iş adamıdır. İstanbul’da Beykoz’da Lazoil isimli akaryakıt istasyonu da bulunmaktadır.

“SURİYE’YE GİDEN SİLAHLAR SERDAR EKŞİ ŞAHİT VE BİRÇOKLARI”

Peker’in daha önce yayımladığı videoda görülen kağıtta “Suriye’ye giden silahlar Serdar Ekşi şahit ve birçokları” notu dikkat çekmişti.

Ekşioğlu’nun, daha önce basında “City Ambulans Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ekşioğlu Türkmendağı’na lojistik destek malzemeleri gönderdi” başlığıyla yer aldığı görülüyor.

Peker, Ekşioğlu ile yaptığı görüşmeye dair şu ifadeleri kullandı:

“BİZ HEPİMİZ AİLEYİZ HER SUÇTA BERABERİZ”

“Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi Serdar Ekşi’nin (Ekşioğlu) karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye’ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi. Serdar Ekşi ne demiştim… Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz.”

PEKER’E “PELİKAN’A GİRME” TAVSİYESİ

Sedat Peker, 12 dakika 45 saniyelik videoda, Serdar Ekşioğlu ile daha önce gazeteci Hadi Özışık’la yaptığı görüşmeye benzer konularda konuşuyor ve “kendisine haksızlık yapıldığını” söylüyor.  Serdar Ekşioğlu, Sedat Peker’in haksızlığa uğradığını doğrularken, Peker’in Suriye’ye silah götüren TIR’ların yola çıkışına tanık olduğu şeklindeki sözlerini de onaylıyor.

Suriye’ye gönderilen silahlar iddiasıyla ilgili konuşan Peker, Ekşioğlu’na, “Biz 4 TIR yolluyorduk 4 TIR da onlar yolluyordu. Onlar Suriye’de başka yerlere veriyordu. Biz satmıyorduk sen de vardın ben de vardım” diyor. Serdar Ekşioğlu ise Peker’e “Pelikan’a girme” tavsiyesi veriyor.

(İFADELER OLDUĞU GİBİ AKTARILMIŞIR. YAZIM HATALARI SEDAT PEKER’E AİTTİR.)

Serdar Ekşioğlu’nun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili paylaşımı…

Serdar Ekşioğlu ile çete lideri Sedat Peker birlikte görülüyor.

İlginizi Çekebilir

DEAŞ Moskova saldırısını üstlendi

Moskova’daki kanlı terör saldırısını DEAŞ üstlendi. Rusya, meydan okudu dünya yeni bir döneme girdi. Putin, …

Sınırsız Hosting