Ana Sayfa / Kadınca / Serdar Ortaç’a Beşiktaş’lı tepkisi

Serdar Ortaç’a Beşiktaş’lı tepkisi

Şarkıcı Serdar Ortaç Beşiktaş camiasını karşısına aldı. Beşiktaş’ın Adana Demirspor’a yenilmesi sonrası serdar Ortaç’ın kara kartallar için ağza alınmayacak cümleler kurması Beşiktaş taraftarını çıldırttı. Beşiktaş Kulübü de, “Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır.” açıklamasını yaptı

Serdar Ortaç, bu kez Beşiktaş’lıların hedefinde. Dönem dönem gündemde kalabilmek için farklı yollar kullanan Şarkıcı Serdar Ortaç, Beşiktaş için ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu, tepkilerin hedefinde. Beşiktaş Kulübü de, “Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır.” ifadelerini kullandı.

ÇARŞI, SERDAR ORTAÇ’A KARŞI

SERDAR ORTAÇ NE DEDİ BEŞİKTAŞ İÇİN?

İddialara göre Serdar Ortaç, Beşiktaş’ın Adana Demirspor’a yenilmesi sonrası, bir konserde, “Telefondan bana gösterdiler. Adana Demirspor, bu hafta ağzına s…. Helal olsun Adana! O yüzden onun için zıplayacağız.” ifadelerini kullandı.

Bir sosyal medya kullanıcısı da tepkisini, “Serdar Ortaç İn hayatı kalabalığa şirin gözükmek için geçmiştir Ahmet Kaya ya yaptığı terbiyesizlikten sonra kendi deyimiyle adam yerine koyan olmamış biridir” diyerek gösterdi.

SERDAR ORTAÇ ÖZÜR MÜ DİLEYECEK, REST Mİ ÇEKECEK?

şarkıcı serdar Ortaç’ın BEŞİKTAŞLILARIN TEPKİSİ KARŞISINDA GERİ ADIM ATMAYACAĞI ÖNE SÜRÜLÜYOR. Ancak bazı yorumcular, serdar Ortaç’ın bizzat Beşiktaş kulübü Başkanı Ahmet Nur Cebi’den randevu alarak özür dileyeceğini söylüyor. Bakalım Şarkıcı Serdar Ortaç nasıl bir davranış ortaya koyacak.

Ayrıca Çarşı Grubu da: Serdar Ortaç Yaşadıklarından hiç ders almıyorsun… Hayatın zincirleme “yapmasaydım, etmeseydim” keşkelerle dolu… Senden beklenen sözler, beklenen hareketler. Hiç şaşırtmıyorsun. Bu edep dışı, ahlak dışı el hareketi ve sözlerinin (hukuki) maddi, manevi yaptırımları olacaktır! mesajını paylaştı

İlginizi Çekebilir

Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP’ye katıldı

CHP’ye İYİ Parti’den istifa eden Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu geçti. İYİ Parti’den istifa eden Ayşe Sibel …

Sınırsız Hosting