Ana Sayfa / Kadınca / Seren Serengil çocuğunu babasız doğuracak

Seren Serengil çocuğunu babasız doğuracak

Seren Serengil’den boşanma kararı ilk kez kendi açıkladı. Yaşar İpek Seren Serengil evliliği bitiyor, Seren Serengil Yaşar İpek’in kendisini dövdüğü iddialarını ise yalanlandı boşanma haberlerini doğruladı. Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanıyor mu? Magazin gündeminde Seren Serengil ve Yaşar İpek’in boşanacağı iddia ediliyor. Seren Serengil ise sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bir ünlü evliliği daha kısa sürdü. Seren Serengil boşanıyor. 2019 boşanan Türk ünlüler kervanına Yaşar İpek-Serenserengil ikilisi de katılıyor. Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanıyor mu? Ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil ev Yaşar İpek’in boşanacağı magazin gündeminde konuşuluyordu. Aynı zamanda Seyhan Soylu’nun dayak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Dayak iddiası ise merak ediliyor. Peki Yaşar İpek, Seren Serengil’i dövdü mü? Detaylar haberimizde…

SEREN SERENGİL’DEN BOŞANMA AÇIKLAMASI

Seren Serengil aldığı bu kararı sosyal medya hesabından duyurdu: Bayram öncesi boşanma davası açtım bunu da ilk defa açıklıyorum hakkımızda hayırlısı olsun.

İnternethaber’in haberine göre; Seren Serengil ile Yaşar İpek ayrıldı mı sorusu son günlerde magazin basınının gündeminde. Şu sıralar en çok konuşulan isimlerden biri olan Seren Serengil hamile olduğunu duyurmuş ve bebek sevincini takipçileri ile paylaşmıştı.

Fakat Seren Serengil’in yaptığı paylaşımlarda dikkat çeken bir detay vardı. Büyük aşkla evlendiği, bizi kimse ayıramaz dediği ve her zaman arkasında olduğu eşi şarkıcı Yaşar İpek bu kritik süreçte yanında yoktu.

Yaşar İpek ile birlikte tüp bebek tedavisine başlayan Seren Serengil, beklenen haberi duyurmuş ve gözyaşları içinde hamileyim demişti. Fakat zorlu bir sürece giren Seren Serengil’in ilk haftalarda yüksek sesle konuşması dahi doktoru tarafından yasaklanmıştı.

Bebek haberinin ardından çift önce birlikte beraber oldukları pozları bir bir sildi son olarak da birbirlerini takipten çıkardılar.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting