Ana Sayfa / Spor / Sergen Yalçın istifa mı edecek?

Sergen Yalçın istifa mı edecek?

Beşiktaş teknik Direktörü sergen Yalçın alınan üst üste mağlubiyetler sonrası görevi bırakabilir yorumları. Beşiktaş, Alanyaspor’a da 2-0 yenildi. Kara Kartal bir maçı eksik olan lider Trabzonspor’un 10 puan gerisinde kaldı

Alanyaspor-Beşiktaş maçının sonucu ve golleri. Beşiktaş kazanmayı unuttu. Beşiktaş galibiyete hasret kaldı! Süper Lig’in 13. haftasında Alanyaspor deplasmanına konuk olan siyah-beyazlılar sahadan 2-0 mağlup ayrılarak üst üste 3. maçını da kaybetti. Zirve yolunda ağır bir yara daha alan Kara Kartal bir maçı eksik olan lider Trabzonspor’un 10 puan gerisinde kaldı.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor deplasmanına konuk oldu.

Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Aytemiz Alanyaspor 2-0 kazandı.

Ev sahibi Aytemiz Alanyaspor’a galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Babacar ve 90+4. dakikada Diedhiou kaydetti.

Bu sonuçla ligde üst üste 3. yenilgisini alan Beşiktaş 20 puanda kalırken, Bülent Korkmaz yönetiminde iyi bir performans sergileyen Aytemiz Alanyaspor puanını 24 yaparak maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi.

SERKAN MÜTHİŞ ÇIKARDI, BABACAR ATTI

Maça baskılı başlayan Beşiktaş, ilk gol pozisyonunu 5. dakikada yakaladı. Sağ kanattan ceza sahası içine giren Rachid Ghezzal’ın yerden pası Kenan Karaman’a gitti. Altıpas içinde topla buluştuktan sonra vuruşunu yapan Kenan önce savunmaya takıldı. İkinci denemesinde Serkan Kırıntılı’dan seken topu Atiba Hutchinson tamamlamak istedi ancak, tecrübeli kaleci son anda yaptığı müdahale ile gole izin vermedi. Dakikalar ilerledikçe Beşiktaş kalesinde çoğalmaya başlayan Aytemiz Alanyaspor, 14. dakikada Khouma Babacar ile üstünlük golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Efecan Karaca topla birlikte çizgiye kadar indi. Ceza sahası içinde adam paylaşımı konusunda sıkıntı yaşayan Beşiktaş, altıpas içinde Babacar’ı bomboş bırakınca Efecan’ın pasını tek vuruşla tamamlayan Senegalli forvet Alanyaspor’u 1-0 öne geçiren isim oldu.

EMRE AKBABA ‘VAR’A TAKILDI

Karşılaşmanın 40. dakikasında Emre Akbaba ile ikinci golü bulan Alanyaspor, VAR kararıyla yıkıldı. Chidozie Awaziem’in pasını Efecan Karaca kontrol etmek isterken Domagoj Vida’nın uzaklaştırmak istediği top Emre Akbaba’nın önünde kaldı. Kaleci Ersin Destanoğlu ile karşı karşıya kalan Akbaba vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Ancak VAR uyarısıyla pozisyonu tekrar izleyen hakem Alper Ulusoy, Efecan Karaca’nın pozisyonun öncesinde ofsayt olduğuna karar verdi ve ilk yarı 1-0 Alanyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

TEK ŞUT İKİ DİREK! LARIN OFSAYT…

İkinci yarının başında Alanyaspor Babacar ile yine gole yaklaştı ancak ilginç bir pozisyon yaşandı. Sol kanattan ceza sahası içine giren Umut Güneş’in yerden ortasını arka direkte Babacar tamamlamak istedi. Senegalli futbolcunun vuruşu üst direkten yere çarptı ve ikinci kez direğe değerek oyun alanına döndü.

90+4’TE DIEDHIOU NOKTA KOYDU

Dakikalar 63’ü gösterirken bu kez Beşiktaş topu ağlara gönderdi ancak, yan hakem pozisyonun ofsayt olduğuna karar verdi. Rachid Ghezzal’ın kaleyi karşıdan gören noktadan çektiği şut savunmaya çarparak ağlarla buluştu. Ancak kaleci Serkan Kırıntılı’nın önünde bulunan Cyle Larin’in görüş açısını kapattığı gerekçesiyle gol iptal edildi. Ev sahibi alanyaspor 90+4’te Famara Diedhiou’nun ayağından bulduğu golle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting