Ana Sayfa / Manşet / Sergen Yalçın’la devam kararı

Sergen Yalçın’la devam kararı

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın istifası kabul edilmedi ve kara kartallar yoluna Sergen Yalçın ile devam edecek. Şenol Güneşi isteyen bazı Beşiktaşlı yöneticiler ise ters köşe olmuş durumda. Beşiktaş Başkanı, Sergen Yalçın’ın yetkilerini arttırdı. sergen yalçın birçok futbolcu ile yollarını ayıracak radikal kararlar geliyor. 

BJK’da Sergen Yalçın ile yola devam kararı çıktı. Şenol Güneş lobisi yine kaybetti. Beşiktaş, Teknik Direktör Sergen Yalçın’a istediği futbolcuyu göndermesi yetkisini de verdi. Kenan Karaman ile yollar ayrılabilir.

Avrupave ligdeki son 6 maçtan yenik ayrılan Beşiktaş’ta sular durulmuyor. Siyah beyazlılar dün sahasında Giresunspor’a 4-0 yenilirken, başkan Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın bugün bir görüşme gerçekleştirdi. İddialara göre Sergen Yalçın bu toplantıda istifasını sunmayı düşünüyordu.

SİNAN ENGİN: İSTİFA ETMİŞ, ÇEBİ DE KABUL EDER

Beyaz TV’de yorumculuk yapan ve Sergen Yalçın’a yakınlığıyla bilinen Sinan Engin de istifa iddialarını doğrulamıştı. Engin “Şampiyon olamadığın her sene hoca mı değiştireceksin. 10 kişi de kalsa Beşiktaş içeride 4-0 yenilmez. Benim tanıdığım Sergen Yalçın kafasında bitirmiş, istifa etmiş. Bugünkü konuşmaları duyan Ahmet Nur Cebi yarın istifayı kabul eder. Muhtemelen Sergen Yalçın dönemi sona erer. Sergen Yalçın kendini ezdirmez” değerlendirmesinde bulunmuştu.

Giresunspor mağlubiyetinin ardından açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Çebi “Sergen Yalçın’ı dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız. Eğer haklı gerekçeleri varsa söyleyecek bir şey yok” demişti. Sergen Yalçın’dan da “Yarın başkanla durum değerlendirmesi yapacağız” açıklaması gelmişti.

‘BEŞİKTAŞ DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKACAK’

Sergen Yalçın ile Başkan Ahmet Nur Çebi arasındaki görüşmeden “yola devam” kararı çıktı. Görüşmenin ardından açıklama yapan Asbaşkan Emre Kocadağ, “Başkanımızla birlikte hocamızla bir değerlendirme toplantısı yaptık. Hocamız, takıma ve kendisine inancı olduğunu söyledi. Biz de hocamıza inanıyoruz. Beşiktaş düştüğü yerden kalkacak” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Define faciası 3 ölü

Mağaraya define için giren 3 kişi zehirlenerek öldü. İznik’te define faciası baba ve oğlu ile …

Sınırsız Hosting