Ana Sayfa / Yaşam / Serpil Kemalbay TSK’ya işgalci dedi

Serpil Kemalbay TSK’ya işgalci dedi

HDP’li Serpil Kemalbay’dan şehitlere saygısızlık TSK’ya ağır hakeret. Meclis’teki HDP’lilerin PKK ağzıyla konuşmaları dikkat çekiyor. CHP oylarıyla Meclis’e girmeye hak kazanan HDP’li vekiller, açık bir şekilde terör örgütü PKK’nın sözcülüğünü yapmaya başladı. TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda 11 saat süren görüşmelerde sert tartışmalar yaşandı.

TSK’yı işgalci diyen ve donarak şehit olan askerler için çirkin ifadeler kullanan HDP’li milletvekili Serpil Kemalbay büyük tepki gördü. Tartışmaların kaynağı ise yine terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP oldu.

Örgütün sözcülüğüne soyunan HDP’li vekiller, Tunceli’de donarak şehit olan askerlerimize dil uzatma küstahlığında bulundu.
KANDİL’İN VEKİLİNDEN ALÇAK SÖZLER

HDP’li Serpil Kemalbay, donarak şehit olan askerlerimizle ilgili, “Esas olarak bu askerlerin orada da bulunmaması gerekiyordu. Esas olarak bu askerlerin savaş politikaları sonucu orada olduklarını ve savaş ve çatışma olmasaydı bugün yaşamakta olacaklarını söylemek en önemli şeydir.” ifadelerini kullandı.

TSK’YA İŞGALCİ DEDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik hakaretlerine devam eden HDP’li Kemalbay, Afrin’e yönelik düzenlenen harekatı da işgal girişimi olarak nitelendirdi.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting