Ana Sayfa / Kadınca / Şevval Sam Aşk Olsun şarkısı sözleri
ŞEVVAL SAM AŞK OLSUN ŞARKISI

Şevval Sam Aşk Olsun şarkısı sözleri

Şevval Sam’ın yeni Aşk Olsun şarkısı sözleri ve müziği çok beğenilecek. Şevval Sam’dan 14 Şubat sevgililer günü için özel şarkı ve klip Aşk Olsun şarkısı. Şevval Sam, Kanal D ekranlarında Timuçin Esen ile birlikte başrolü paylaştığı Bodrum Masalı dizisinin set ekibinde ki evli çift Ali İlker Özçelik ve Gaye Özçelik’in evlilik yıl dönümleri için hazırladığı şarkıyı müzikseverlere sunmaya hazırlanıyor.

Aşk Olsun şarkısı Şevval Sam. Şevval Sam, geçtiğimiz haftalarda Nejat İşler’inde konuk oyuncu olarak bir kaç bölümlüğüne rol almaya başladığı Bodrum Masalı dizisinde ışık şefi ile yapım ekibinde görevli eşine evlilik yıl dönümleri için bir şarkı hazırlamıştı.

ŞEVVAL SAM’IN AŞK OLSUN ŞARKISI SEVGİLİLERİ MUTLU EDECEK

Aşk olsun adını verdiği hediye şarkısı çok beğenilince ve yoğun istek gelince şarkının dijital platformlarda yayınlanması kararı alındı.

Kalan Müzik etiketi ile piyasaya sürülecek olan şarkı sevgililer günü olan 14 Şubat itibari ile müzik severlerin beğenisine sunulacak.

Özel olarak hazırladığı şarkıya birde video klip çekilmesi planlanıyor.

Şarkının video klibinin dizinin de yönetmeni olan Mehmet Ada Öztekin ve dizi ekibi ile birlikte önümüzde ki süreçte çekilmesi düşünülüyor.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting