Ana Sayfa / Gündem / Sezgin Baran Korkmaz’ın beslediği 12 gazeteci kim

Sezgin Baran Korkmaz’ın beslediği 12 gazeteci kim

Hangi gazeteciler Sezgin Baran korkmaz’dan maaş alıyor, SBK’nın beslediği çantacı avantacı gazetecilerin isimleri hangi gazete ve televizyonlarda çalışıyor sorusu. Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan bir gazeteci ismi daha

Sezgin Baran Korkmaz’dan maaş alan 12 gazeteci kim ve hangi amaçla maaş aldılar, çantacı iş takipçisi gazeteciler kim. Türkiye 12 avantacı sözde gazetecinin kimler olduğunu merak ediyor. Hem çalıştıkları kurumdan hem de bir holding patronundan beslenen avantacı gazeteciler kim savunmaları ne.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in devlet-mafya-siyaset ilişkilerine yönelik yaptığı açıklamalarda gazeteci Veysi Ateş’in firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’la akçeli ilişkilere girdiğini ifşa etmesinin yankıları devam ediyor.

Veysi Ateş’in ardından 12 gazetecinin daha Sezgin Baran Kormaz’dan düzenli olarak para aldığı iddiaları gündeme geldi.

Korkmaz’ın düzenli olarak para ödediği gazetecilerden birinin de Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan olduğu iddia edildi.

Şule Aydın’ın YouTube yayınına konuk olan gazeteci Serkut Bozkurt, gazeteci Murat Ağırel’in yazısında bahsettiği, Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan 12 gazeteciden birinin Ahmet Hakan olduğunu söyledi.

Veyis Ateş’in Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon euro istediği Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı’nın köşesinde konu olmuştu.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman da, Korkmaz’ın 12 dakikalık ses kaydının üç dakikasını dinlediğini belirterek, “Şoka girdim, inanamadım” ifadelerini kullanmıştı.

Halk TV yayınında konuşan Murat Ağırel ise konuyla ilgili şunları söylemişti:

“Bu konuyla ilgili birkaç kişiyi aradım. Konuşulan iki dakikalık ses kaydı 12 dakikalıkmış. 10 milyon eurodan bahsediliyor ama 14 milyon eurodan bahsediliyor. Bu ses kaydında SBK 12 gazetecinin kendisi tarafından maaşa bağlandığını söylüyor.”

 

İlginizi Çekebilir

MEB yeni müfredat taslağı

MEB’in yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Okul derslerinde konular azaldı, yüzde 35 seyreltme yapıldı. Öğretmen …

Sınırsız Hosting