Ana Sayfa / Genel / Sidar Gedik neci, kim, nereli?

Sidar Gedik neci, kim, nereli?

Sidar Gedik aslen nereli, eğitimi, yaşı kimdir bilgileri. Ipsos kime ait., ne firması merkezi nerede sahibi kim başında kim var soruları. 

Ipsos kime ait, Ipsos ne firması kimin ne zaman nerede kuruldu sorusu. Ipsıos açılımı ne ne yapıyor sektörü? Sidar Gedik neci, ki ve nereli hangi okul mezunu bilgileri. Ülkemizde çeşitli konularda kamu oyu araştırmaları yapılarak sonuçları kamu oyuna paylaşılmaktadır. Bu firmalardan bir tanesi de ipsos araştırma firmasıdır. ipsos’un CEO’su Sıdar Gedik, firmasının yapmış olduğu araştırmaları zaman, zaman televizyon programları ve diğer toplantılarda açıklayarak halkı bilgilendirmektedir. Bu açıklamaları yapan Sıdar Gedik’in izleyen ve dinleyenler Sidar Gedik kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, ne mezunudur, kariyeri ve mesleği nedir? diye araştırmaya başlıyor. İşte İpsos CEO’su Sidar Gedik’in Biyografisi.
İPSOS CEO’SU SİDAR GEDİK KİMDİR?

Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı.1997’de başlayan araştırmacılık hayatı, 2001 sonrasında kurucu ekibinde yer aldığı KMG ve sonrasında Ipsos’ta olmak üzere yaklaşık 21 yıldır devam ediyor.2015 yılına kadar 8 yıl süreyle Ipsos Loyalty Genel Müdürü ve Ipsos Türkiye İcra Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. 2015 itibarı ile Ipsos’un Türkiye CEO’su olarak çalışma hayatına devam ediyor..

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting