Ana Sayfa / Ekonomi / Sigaraya 5 lira zam geldi

Sigaraya 5 lira zam geldi

Hangi sigaralara zam geldi kaç para oldu bilgisi. 5 lira zamlanan sigaralar hangisi sorusu. Sigara fiyatlarına tarihi zam gelmeye başladı bir grup sigaralara paket başına tam 5 lira birden zam yaptı. Tiryakilere kötü haber duman tüttürmek artık çok daha pahalı. 

Zamlanan sigara markaları hangisi, hangi sigara ne kadar zam geldi, yeni sigara fiyatları kaç para oldu bilgisi. 5 lira zam gelen sigara markaları hangileri. Paket başına sigarada 5 lira zam tiryakinin dumanını söndürecek türden.

İşte zamlanan o sigaralar.

Philip Morris grubu sigaralara 5 TL zam geldi. Gelen zamla birlikte yeni fiyatlar şöyle: Marlboro: 41 TL Parliament: 42 TL Muratti: 39 TL Lark: 38 TL

SİGARA ZAMLARI DUYURULMUŞTU

Türkiye’de tiryakilere kötü haber günler öncesinde verilmişti.

Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş sigara için 7-10 TL arası zammın konuşulduğunu belirterek “Muhtemelen ölümü gösterip sıtmaya razı edecek bir zam oranı açıklanacak” dedi.
Seçimlerin ardından gözler art arda gelen zam haberlerinde. Alkol ve benzine yönelik zam kararlarının ardından bir diğer zam beklentisi de sigaraya oldu.

Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş sigara satışı yapan firmaların bir haftadır bakkallara ve tekel bayilerine ürün satışında sınırlama getirdiğini ifade ederek, zam beklentisine dair “Sigara satışı neredeyse durduruldu. Bayiler bazı sigaraları adetli veriyor. Firma kendisini korumaya çalışıyor, deposunda malını tutmaya çalışıyor. Yetkililer maksimum 10 lira ile 7 lira arasında zam beklediklerini söylüyor” ifadelerini kullanmıştı.

Aybaş konuya ilişkin bugün şu paylaşımı yaptı: “Sigara zammı ile alakalı birçok haber portalı sigaraya 8 TL zam geçişi oldu haberi yapıyor bu bilgi bana ait değildir. 7-10 TL arası gelebilir öngörüsü konuşuluyor bu röportaj bana aittir bu bilgide yaptığım görüşmelere istinadendir. Muhtemelen ölümü gösterip sıtmaya razı edecek bir zam oranı açıklanacak şahsi kanaatim 3-5 TL arasında geleceği daha önceki tweet’lerimde de belirttim umarım bir an evvel bu belirsizlik giderilir firmalar sigara satışını bayilere çok kısıtladılar durma noktasına geldi.”

 

İlginizi Çekebilir

Emekliye yeni zam müjdesi

Emekli seyyanen zam alacak Erdoğan rakamı açıklayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimden önce emekli müjdesini açıklayacak. Emekli …

Sınırsız Hosting