Ana Sayfa / Kadınca / Sıla Doğu neci, nereli ve kim?

Sıla Doğu neci, nereli ve kim?

Sıla Doğu aslen nereli, yaşı, kimdir bilgileri. Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Polat mesleği ne, eğitimi yaşamı ve kimdiri aranıyor. Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu hakkında detaylar araştırıyor. Sıla Doğu kimdir konusunu vatandaşlar yoğun bir şekilde merak ediyor. Peki, Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu kimdir?

Sıla Doğu neci, nereli ve kim yaşı bilgileri. sıla Doğu neden gündem oldu Sıla Doğu kaç yaşında?  Son günlerde gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat’ın finans gelirleriyle ilgili iddialar gündemdeyken Dilan Polat’ın kardeşi da gündem oldu. Peki, iddiasıyla ilgili sular durulmuyor. Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu kimdir?

DİLAN POLAT’IN KARDEŞİ SILA DOĞU KİMDİR?

Sıla Doğu, 6 Mayıs 1996 tarihinde Adana’da doğmuştur. Adanalı olan Sıla Doğu, 1,75 boyunda ve 53 kilo olan Doğu, boğa burcudur. Dilan Polat’ın kız kardeşi olan Sıla Doğu’nun Instagram’da 2 milyondan fazla takipçisi vardır. Sıla Doğu, güzellik uzmanı ve dijital medya içerik üreticisidir.

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu kimdir?

Doğu, 2015 yılında Dilan Polat ile birlikte İstanbul’da bir güzellik merkezi açtı. Bu merkez, kısa sürede ünlü isimlerin vazgeçilmez uğrak yeri haline geldi.

MUHAMMET YAKUT NE DEMİŞTİ?

Muhammed Yakut, son olarak sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın kara para akladığını iddia etti. Muhammed Yakut çiftle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Engin ve Dilan Polat, Sıla Doğu, ne yapıyorlar biliyor musun? Babasını da tanıyorum. 2012 yılında cezamı çektiğim cezaevinde öldü. Babasının annesini neden öldürdüğünü de biliyorum. Hangi Batman sanatçısını onurlandırdı… Gazeteci Erk Acarer’in programına katılan Yakut, “O kadar saygı duyulan bir babaları vardı ki, cezaevinde acıdan öldü” dedi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting