Ana Sayfa / İlginç / Sinan Ateş cinayeti ne oldu?

Sinan Ateş cinayeti ne oldu?

Sinan Ateş cinayeti ne oldu neden iktidar ve MHP sessiz sorusu. Ahmet Davutoğlu Türkiye’de siyasi suikastların önünü açan Sinan Ateş cinayeti ile ilgili MHP ve AKP’ye yine sordu. Sinan Ateş’i kim neden öldürttü amaç neydi hala bilinmiyor.

Sinan Ateş cinayeti ne oldu gerçek katil bulundu mu Sinan Ateş’i kim neden öldürttü Sinan Ateş hangi sırları biliyordu sorusu. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Sinan Ateş cinayetine ilişkin, sosyal medya hesabından her hafta yaptığı paylaşımlara devam ederek, “Sinan Ateş öldürüleli, 13 hafta 91 gün 2184 saat geçti. Bahçeli, Erdoğan ve Soylu hala sessiz. Neyi bekliyorsunuz? Siz sustukça ben sormaya devam edeceğim” ifadelerinde bulundu.

Ankara’da 30 Aralık’ta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in ölümü hala aydınlatılamazken, cinayete ilişkin tepkiler sürüyor. Muhalefet kanadı, MHP’den hiçbir açıklama ve taziyenin gelmediği suikastı sorgulamaya devam ediyor.

Ateş’in ölümünün ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan bir açıklama gelmedikçe her hafta sosyal medyada “Neyi bekliyorsunuz?” diye sormaya devam edeceğini vurgulayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, her cuma yaptığı paylaşımlarını bugün de sürdürdü.

İlginizi Çekebilir

Dünyanın en güçlü böceği Hakkari’de

Gergedan böceği dünyanın en güçlü böceği oldu ve Türkiye’de bulundu. Dünyanın en güçlü böceği Hakkari’de …

Sınırsız Hosting