Ana Sayfa / Genel / Sınav Stresi Nasıl Yenilir?

Sınav Stresi Nasıl Yenilir?

Sınav stresini nasıl yenebilirsiniz? bunun ile ilgili tabiki değişik teknikler vardır. ama bizim sizlere önerimiz similasyon yapmaktır. ygs olur teog olur fark etmez. Bu söylediğimiz hepsi için geçerlidir. Geceden sanki sınava gireceğinizi hayal edin. Onun gerçek bir sınav olduğunu ve kendinize iyi bir şekilde toparlayın ve sanki normalmiş gibi davranın hiç strese girmenize gerek yoktur.

Özellikle sınava girdiğinizde midenizi bulanması ani titremeler normaldir kendinizi rahat bir şekilde sınava girin ve normal bir denemeymiş gibi sınavınızı yapın öncelikle sınava girmeden önce ihtiyaçlarınızı karşılayın eğer karşılamazsanız sınavda sıkıntı yaşarsınız sınavda da izin vermezler işinizi halletmenizi bırakmazlar.

Önemli Sınavlardan Önce Yapılması Gerekenler

Teog, Lys, Ygs Bunlar hayatınızda gireceğiniz kritik sınavlardır.1 gün önce 2 gün önce acaba ne yapmalısınız? son gün çalışmalımısınız yoksa çalışmamalısınız aslında bu sizinle alakalı bir şey eğer sınavdan önce aklınıza takılmışsa tabi ki takıldığınız konuya bakmalısınız. hatta sınav solunundan açın bir kitap okuyun benim tek önerim sizlere yepyeni konuya çalışmanızı tercih ederim gıdalar takviyeler şimdi sizlere bunu yiyin bunu için demeyeceğiz. bünyenizde ne tepki vereceğinize bağlıdır. sınava gireceğinizde negatif bir durum yaşamanızı istemeyiz. Kalabalık yerlerde uzak durunuz.

Çünkü algı çok önemlidir. rahatınızı asla bozmamalısınız. bunun dışında sohbetleriniz. arkadaşlarınızla olan muhabbetleriniz ailenizle olan muhabbetleriniz bu konularda gündelik hafif konuşmanızı öneriyoruz. ciddi ve önemli konulara geçmeyiniz çünkü böyle konular sınav kaygısına neden olabiliyor. Uyku konusunda da lütfen kendinize gelmeyin bu saate uyumam lazım gibi konulara girmeyiniz böyle konular strese girmenize neden olabilir. unutmayın bir gece uykusuzluk kesinlikle başarınıza sebep olabilir.

Çalışıyorum Ama Olmuyor!

Çalışıyorum ama olmuyor! eğitim tarihinin en duyulmuş eski vakasıdır bu. Şimdi en iyi 50 aldınız ve yanınızdaki arkadaşınızda çalışmadığını söylüyor 90 almış ve çalışmadığını söylüyor. Bunun nedeni şunlardır.

  1. Arkadaşınız Yalan Söylüyor çünkü bir düşünün bakalım bir insan çalışmadan nasıl 90 alabiliyor düşünün bakalım.
  2. Eğitim ve alınan notlar bir eğitim işidir. Yani süreklilik esastır. Çalıştınız 50 aldınız yine çalıştınız yine 50 aldınız bunun sorunu tekrar etmediğiniz’dir.

https://www.sozburada.com/

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting