Ana Sayfa / Sağlık / Sinem Üretmen neci, nereli, kim

Sinem Üretmen neci, nereli, kim

Eski Manken Sinem Üretmen ötenazi ile mi öldü sorusu. Hangi eski manken ötenazi yaptırdı? 90’lı yıllara damga vuran ünlü manken Sinem Üretmen’den gelen gelen haber herkesi üzüntüye boğdu. Bir süredir kanser tedavisi gören ünlü ismin hayata veda ettiği öğrenildi.

Sinem Üretmen nereli, neci ve kim? Sinem Üretmen ötenazi ile mi yaşama veda etti? Bir süredir kanser tedavisi gören 90’lı yılların ünlü mankenlerinden Sinem Üretmen hayatını kaybetti.

Acı haberi 1991 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasını kazanarak adından söz ettiren Deniz Pulaş sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü manken ve oyuncu Sinem Üretmen hayatını kaybetti

Sinem Üretmen’in fotoğrafını paylaşan Pulaş, paylaşımında “Seni hiç unutmayacağım Sinem” notunu ifadelerini kullandı.

ÖTENAZİ İDDİASI

Snob Magazin’in iddiasına göre; ünlü modelin kanser hastalığı vücudunun her bir tarafında metastaz yaptı. Ağrılara dayanamayan Sinem Üretmen’in, ötenazi yaptırarak yaşamına son verdiği öne sürüldü.

SİNEM ÜRETMEN KİMDİR?

1 Ocak 1971 doğumlu olan ünlü manken, 1995 yapımı ‘Zıpçıktı’, 1996 yapımı ‘Tatlı Kaçıklar’ ve 1998 yılında seyirci karşısına çıkan ‘Örümcek’ dizilerinde rol almıştı.

Ayrıca Sinem Üretmen, Demet Sağıroğlu’nun unutulmaz parçalarından Kınalı Bebek ve Burak Kut’un ‘Bebeğim’ şarkısının klibinde de rol almıştı.

SİNEM ÜRETMEN ÖLDÜ

İlginizi Çekebilir

Erkek doğum kontrol hapı çıkıyor

Doğum kontrol hapı artık erkekler için de üretilecek. Erkekler için doğum kontrol hapı ne zaman …

Sınırsız Hosting