Ana Sayfa / Gündem / Sivas’ta Akşener’e saldırı girişimi

Sivas’ta Akşener’e saldırı girişimi

Sivas’ta İYİ Parti Lideri meral Akşener’e saldırı girişimi önlendi. Sivas’ta 33 insanın yakılarak katledildiği olay hafızalarda taze iken bu kez bir siyasi parti lideri saldırının hedefi oldu. Sivas’ta Meral Akşener’e saldırı girişiminde bulunan ya da bulunanların kimler olduğu arkalarındaki odakların ne olduğu emniyet araştırmasıyla ortaya çıkacak. Akşener’e sözlü saldırının ardından polis kalabalığa müdahale etti

Meral Akşener’e Sivas’ta saldırı girişimi. Sivas, yine toplumsal bir olayla haber oldu. Daha önce Madımak Oteli’nde 33 aydının diri diri katledilmesinin yankıları bugün bile sürüyor. .Bir siyasi parti genel başkanına yönelik saldırı girişimi Sivas’ta meydana geldi. Meral Akşener’e saldırı girişiminde bulunan grubun kim ya da kimler olduğu arkalarındaki gücün ne olduğu kolluk kuvvetlernni araştırmasıyla ortaya çıkacaktır.

AKŞENER’E SALDIRANLAR HANGİ ÖRTÜT ÜYELERİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, Sivas’ta esnaf ziyareti sırasında sözlü saldırı düzenlendi.

Sivas’ın Zara ilçesinde bulunan Akşener’e istifa çağrısında bulunuldu. Akşener ise  “Sen istiyorsan istifa ederim” şeklinde yanıt verdi. Ardından bölgede bulunan kalabalık tarafından Akşener’e “Sen FETÖ’cüsün” denildi.

Akşener’e sözlü saldırının ardından polis kalabalığa müdahale etti.

İlginizi Çekebilir

Uçak biletlerine zam

Uçak biletleri zamlandı. THY yurtiçi uçak bilet fiyatları. Yurtdışı en ucuz uçak biletleri. İç hatlar …

Sınırsız Hosting