Ana Sayfa / Genel / ŞL Başakşehir’in rakipleri 2019

ŞL Başakşehir’in rakipleri 2019

2019 Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları ve Türk takımlarının şampiyonlar ligi rakipleri. Başakşehir’in ŞL muhtemel rakipleri ve Şampiyonlar Ligi maç takvimi 2019. Medipol Başakşehir’in Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Viktoria Plzen-Olympiacos eşleşmesinin galibi olacak. Trabzonspor’un ve 2. turu geçmesi halinde Yeni Malatyaspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde 3. eleme turundaki rakipleri de belli olacak.

Başakşehir’in Şampiyonlar Ligi rakipleri ve maçların tarihleri. Trabzonspor Avrupa rakipleri 2019 ve temel Yol rakipleri. Futbol son dakika haber ve gelişmeleri. Şampiyonlar Yolu ve Temel Yol olmak üzere ikiye ayrılan UEFA Avrupa Ligi çekilişi ise TSİ 13.25’te başlayacak. Trabzonspor’un yanı sıra 2. eleme turunu geçmesi halinde Yeni Malatyaspor’un da katılacağı Temel Yol’un çekilişi, TSİ 15.00’te gerçekleşecek.
İlk karşılaşmalar ağustosta

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda ilk maçlar 6-7 Ağustos, rövanşları 13 Ağustos, Avrupa Ligi 3. eleme turunda da ilk karşılaşmalar 8 Ağustos, rövanşları ise 15 Ağustos’ta oynanacak.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting