Ana Sayfa / Kadınca / Sofra Sırları konusu ve oyuncuları
DEMET EVGAR SİNEMA FİLMİNDE OYNUYOR

Sofra Sırları konusu ve oyuncuları

Demet Evgar Sofra Sırları filminde başrol oynuyor. Sofra Sırları filmi konusu ve oyuncularıyla işş yapacak gibi görünüyor. Hülya Avşar için düşünülen Sofra Sırları filmindeki rolü Demet Evgar kaptı. Hülya Avşar isi TV 8’de yeniden jüri koltuğuna oturuyor. 

Sempatik ve güzel oyuncu Demet Evgar yeteneğini sinema filminde konuşturacak. Yeni Türk filmi Sofra Sırları yakında vizyona girecek. Demet Evgar uzun aradan sonra sinema filmiyle setlere döndü. Evgar’ın Sofra Sırları adlı filmde Hülya Avşar’ın yerine geldiği konuşuluyor.

SOFRA SIRLARI FİLMİ BEKLENİYOR
Sofra Sırları filmi Bursa’Da çekiliyor. Demet Evgar başrolde. Demet Evgar, Ümit Ünal’ın 8. uzun metraj çalışması ‘Sofra Sırları’nda başrolü üstlendi.

Aynı rolün daha önce Hülya Avşar’a teklif edildiği, ancak Avşar’ın yoğun programı nedeniyle teklife ‘hayır’ demek zorunda olduğu ortaya çıktı.

Evgar’ın Alican Yücesoy, Elit Andaç Çam ve Ferit Aktuğ ile kamera karşısına geçtiği filmin çekimleri Bursu Tirilye’de devam ediyor. Sofra Sırları’nın vizyon tarihi ise henüz netleşmedi.

Hülya Avşar önceki akşam doğum yapan yeğenini Maslak’ta özel bir hastanede ziyaret etti. Çıkışta muhabirlerle sohbet eden Avşar, ‘O Ses Türkiye’de jüri üyesi olmasına değinerek “Çok eğlenceliydi. Önümüzdeki yıl Acun’la inşallah yeni bir şeyler yapacağız, bir jürilik gözüküyor” dedi.

Hayatını anlattığı Selfie filmi sorulunca “Vicdan azabı çekiyorum çünkü artık. Hemen, bir an evvel bitirmem lazım. O yüzden başka bir şey yapacak vaktim yok” dedi.

İlginizi Çekebilir

Define faciası 3 ölü

Mağaraya define için giren 3 kişi zehirlenerek öldü. İznik’te define faciası baba ve oğlu ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting