Ana Sayfa / Kadınca / Sol Yanım dizisi oyuncuları konusu

Sol Yanım dizisi oyuncuları konusu

Star TV yeni dizisi Sol yanım oyuncuları kimler. Sol Yanım dizi konusu ne ve Sol Yanım seti nerede nerede çekiliyor bilgileri. Sol Yanım Dizisi başlama tarihi ve sol yanım ne anlatıyor haberleri. Kanal 7’nin fenomen dizisi Yemin’den ayrılan Özge Yağız, ‘Sol Yanım’ ile ekranlara dönüyor. Star TV için BKM’nin hazırladığı dizinin sete çıkış tarihi de belli oldu.

Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor Star TV’de belli oldu. Sol Yanım konusu ne, Sol Yanım nerede çekiliyor ve kimler başrolde bilgileri. Kanal 7’nin aldığı reytinglerle birçok dev bütçeli diziden daha çok izlenen günlük dizisi Yemin sete çıktı. Karamel Yapım imzalı dizinin başrol oyuncusu Özge Yağız’la pandemi nedeniyle erken yapılan sezon finalinde yollar ayrılmıştı. Yağız’ın yerine başrolü kimin alacağı merak konusuydu.

Sol Yanım Dizisi Oyuncu Kadrosu

Özge Yağız-
Tolga Mendi-
Cemre Baysel-
Defne Samyeli-
Cansel Elçin-
Deniz Barut-
Esra Bezen Bilgin-
Emre Bey-
Benian Dönmez,
Taner Rumeli,
Feyza Civelek,
Oktay Çubuk,
Ecem Atalay,
Aleyna Şen,
Seda Akman,
Emre Dinler…

OYUNCU ÖZGE YAĞIZ ASLEN NERELİ NECİ VE YAŞI

Özge Yağız Sol Yanım dizisinde başroldeÖzge Yağız

Son Olarak Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Yemin’de Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız Sol Yanım isimli diziden teklif aldı. Özge Yağız Yemin dizisini 2 sezon boyunca başarılı şekilde götürmüş, günlük dizi olmasına rağmen çok iyi reytingler almasına katkı sağlamıştı. Dizideki rol arkadaşı Gökberk Demirci ile sevgili olan ve bu nedenle diziden ayrılan Özge Yağız eğer Sol Yanım dizisinden gelen teklifi kabul ederse ilk kez bir sezon dizisinde başrolde oynamış olacak. Özge Yağız Sol Yanım dizisiyle ilgili haberler en güncel bu sayfadan takip edebilirsiniz. Özge Yağız hakkında yeni gelişmeleri anında yazacağız.

Özge Yağız Kimdir? Özge Yağız, 10 Nisan 1997 tarihinde İstanbul ilimizde doğmuş dizi oyuncusudur. Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisinden mezun olan Özge Yağız ilk oyunculuk deneyimini 2017 yılında Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile yaşamış daha sonra Yemin dizisinde Reyhan karakteri ile oldukça başarılı bir oyunculuk ortaya çıkarmıştır. 23 yaşındaki güzel oyuncu Özge Yağız 1.69 boyunda, 52 kg ağırlığında ve koç burcudur. Gökberk Demirci ile aşk yaşamaktadır.

OYUNCU TOLGA MENDİ NERELİ, YAŞI, KİM VE DİZİLERİ

Tolga Mendi

23 Mart 1993 tarihinde İzmir’de doğdu. Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nde okumaya başladı. oyunculuk eğitimi aldı. Acı Aşk ve  Rüzgarın Kalbi dizisinde rol aldı. Yeni Gelin dizisinde Hazar karakteriyle tanındı ve çok sevildi. Tolga Mendi instagram hesabı https://www.instagram.com/tolgamendi/ Tolga Mendi yeni dizisi Sol Yanım’da erkek başrol oyuncusu oldu. tolga mendi yeni dizisi sol yanim

ÖZGE YAĞIZ’IN YERİNE KİM GELİYOR?

Reyhan rolü yüzlerce genç yetenek arasından İlayda Altuntaş’ın oldu. Altuntaş, yepyeni bir karakterle diziye dahil oldu.

ÖZGE YAĞIZ’IN YENİ ADRESİ DE ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Yemin’den ayrılan Özge Yağız’ın, Star için çekilen Sol Yanım dizisinin ekibine katıldığı öğrenildi.

‘SOL YANIM’ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

‘Sol Yanım’ adlı yeni diziyle ilgili merak edilen detaylar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Tv100’ün haberine göre; Usta senarist Melis Civelek’in yazdığı ve Serdar Gözelekli’nin yöneteceği ‘Sol Yanım’ dizisi, eylül ayının ilk haftası sete çıkacak. Dizide başlıca rolleri Tolga Mendi, Özge Yağız, Cemre Baysel, Cansel Elçin, Defne Samyeli ve Deniz Barut paylaşacak.

YEMİN 3. SEZON NE ZAMAN?

İlk 2 sezonu ile büyük dikkat çeken Yemin dizisi, koronavirüs salgını sebebiyle izleyicilerine erken veda etti. Normal planlamada 19 Haziran’da sezonu tamamlayacak olan dizi, 1,5 ay erken bitti. Yemin’in yeni bölümlerinin yeni bir değişiklik olmazsa eylül ayının 2. haftası ekrana gelmesi planlanıyor.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting