Ana Sayfa / Manşet / Son dakika haber Erdoğan Çarşamba günü konuşacak

Son dakika haber Erdoğan Çarşamba günü konuşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü yani 18 Mart’ta koronavirüs ile ilgili hangi aşamada olduğumuzu açıklayacak eşgüdüm toplantısı yapacak. Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan virüs ile ilgili ne açıklayacak herkes merak ediyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Çarşamba günü koronavirüs ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında eşgüdüm toplantısı yapılacağını duyurdu.

Koronavirüs ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü 18 Mart açıklama yapacak Türkiye’yi bilgilendirecek. İletişim Başkanı Altun, ”Cumhurbaşkanımız, çarşamba günü koronavirüsle mücadele çerçevesinde kapsamlı bir eşgüdüm toplantısına başkanlık edecek” açıklamasını yaptı.Altun’un paylaşımı şöyle; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çarşamba günü yeni tip Koronavirüs ile mücadele çerçevesinde kapsamlı bir eşgüdüm toplantısına başkanlık edecek ve toplantının hemen akabinde millet-devlet birlikteliğiyle atmamız gereken adımlarla ilgili kamuoyunu bilgilendireceklerdir.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Sınırsız Hosting