Ana Sayfa / Genel / Son sahte ürün satan firmalar listesi ve ürünleri
TAKLİT VE TAĞŞİŞ ÜRÜN SATAN FİRMA VE ÜRÜNLERİ

Son sahte ürün satan firmalar listesi ve ürünleri

Tarım ve Gıda Bakanlığı’nın son açıkladığı ürünlerinde hile olan ve zararlı ürün satan firma ve markalar listesi 19 Aralık. Taklit ve tağşiş ürün satan firma listeleri ve isimleri ile satılan ürünler ve markaları bilgisi.  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen aralarında et ürünleri, süt ve süt ürünleri, bitkisel yağ, bal, çikolata ve kahvenin yer aldığı 96 firmaya ait 150 parti ürünü kamuoyuna duyurdu.

Sahte ürün ve hileli ürün satan firmalar son açıklanan liste ve markaları. Gıda ve Tarım Bakanılığı ürünlerinde taklit ve tağşiş olan firmaları ve markalarını açıkladı. sakın ha bu ürünleri ve markaların ürünlerini almayın. Denizli’den de 3 firmanın ürünü taklit ve tağşişli çıktı işte o firmalar. Zeytinyağı ve ürünleri hileli olan firmalar ve isimleri ile merkezleri.

Taklit, tağşiş yapıldığı veya ilaç etken maddesi ilave edildiği tespit edilen toplam 96 firmaya ait 150 parti ürünü Bakanlığımız internet sitesinde kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Böylece ilk kamuoyu duyurusunun yapıldığı 2012 yılından bu yana 642 firmaya ait 1323 parti ürün tüketicinin bilgisine arz edilmiştir.

Gıda konusunda kamu otoritesi olan Bakanlığımız, yasalarla verilmiş tüm yetkileri tereddütsüz kullanarak gıda güvenilirliğinin sağlanmasına ve tüketicinin korunmasına yönelik çalışmalarını aralıksız olarak ve büyük bir titizlikle sürdürmektedir.”

İŞTE ÜRÜNLERİ HATALI, HİLELİ VE SAHTE OLAN MARKA VE FİRMALAR VE İSİMLERİ VE MERKEZLERİNİN BULUNDUĞU İLLER.

İŞTE O MARKALAR VE ÜRÜNLERİ

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting