Ana Sayfa / Ekonomi / Son sigara zammı ve fiyatlar

Son sigara zammı ve fiyatlar

Sigaralara 7 ila 10 lira arasında zam geliyor paket başına. Tiryakilere kötü haber sigara fiyatlarına dev zam geliyor sigaralara paket başına en az 7 lira zam bekleniyor.

Yeni sigara zammı kapıda paket başı 7-10 lira arası zam eliyor. en ucuz sigara paket fiyatı 37 liraya yükseliyor. Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigaraya 7 lira ile 10 lira arasında zam beklenildiğini açıkladı. Aybaş, zam gerekçesiyle sigara satışlarının durdurulduğunu belirtti.

TEKEL BAYILARİ TEK TEKÇİLİĞE BAŞLAYABİLİR

Seçimlerin ardından gözler yükselen fiyatlarda. Alkol ve benzine yönelik zam kararlarının ardından bir diğer zam beklentisi de sigaraya oldu.

Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigara satışı yapan firmaların bir haftadır bakkallara ve tekel bayilerine ürün satışında sınırlama getirdiğini ifade ederek, zam beklentisine dair, “Sigara satışı neredeyse durduruldu. Bayiler bazı sigaraları adetli veriyor. Firma kendisini korumaya çalışıyor, deposunda malını tutmaya çalışıyor. Yetkililer maksimum 10 lira ile 7 lira arasında zam beklediklerini söylüyor” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

FED yeni faiz kararı

FED son faiz kararı açıklandı. FED faizi sabit tuttu. FED kararı sonrası dolar ve para …

Sınırsız Hosting