Ana Sayfa / Manşet / Son taşeron işçi kadro haberi 6 Ocak
TAŞERON İÇİ KADRO

Son taşeron işçi kadro haberi 6 Ocak

Taşeron işçi kadroya alınma haberleri için son dakika açıklaması. Kamuda ve belediyelerde taşeron işçilerin kadroya alınması 2017’de yapılacak mı sorusu. Çalışma Bakanı Müezzinoğlu’ndan taşeron işçiler için son dakika açıklaması ve taşeron ve kadro haberleri gelişmeleri. 

Kamuya ve belediyelere alınacak taşeron işçi kadro gelişmeleri ve son dakika açıklamaları. Ocak 2017 itibariyle taşeron işçiler kadro alımı olacak mı sorusu ve bakanların açıklamaları. 

Bakan Müezzinoğlu, taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili de şöyle konuştu:

‘Taşeron işçilerle AK Parti hükümeti olarak, bununla ilgili düzenleme çalışması yapacağını taahhüt etti. Bu yönde sayın başbakanımızın, çalışmaların yapılması konusunda Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek beyin başkanlığında, bizim de içinde olduğumuz ilgili bakanlıklarla, çalışmalarımızı yapıyoruz. Biz bakanlık olarak kamu çalışanı reformunu öncelikliyoruz. Kamu çalışanı reformunu, 2017 yılı ortalarına kadar başarabilirsek zaten bunun içinde şekillendireceğiz. Taşeron dediğimiz çalışanlarımız biraz daha sabırlı olmaları gerekir.’

Bakan Müezzinoğlu, valilik ziyaretinin ardından Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Cihanbeyli’deki öğrenci servisinde yaralanan öğrencileri ziyaret etti.

Bakan Müezzinoğlu, ‘Çalışma Hayatı Milli Seferberliği’ projesi kapsamında bir restoranda kamu kurumlarında çalışan işçilerle öğle yemeğinde buluştu. Bakan Müezzinoğlu, amaçlarının farklı kurumlarda, farklı statülerde çalışan işçilerle hem yemek yemek hemde istişare yapmak olduğunu belirtti.

 

İlginizi Çekebilir

Duran Özkan ve Hasan Külahçı öldü

Şırnak’ta kazada ölen 2 kişinin isimleri Duran Özkan ve Hasan Külahçı. Şırnak’ta hafif ticari aracın …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting