Ana Sayfa / Gündem / Sonbaharda baskın seçim var

Sonbaharda baskın seçim var

Sonbaharda erken seçim sinyali kuvvetli. Araştırma şirketlerine göre bu sonbaharda erken ya da baskın bir seçim olma ihtimali çok yüksek.

Bu sonbahar baskın seçime hazır olun. Muhalefet de 6 Kasım ya da Nisan 2023’te erken seçim bekliyordu. Metropoll’ün kurucusu Özer Sencar: Sonbaharda erken veya baskın seçimin olacağını düşünüyorum
Sencar, daha önce “Erdoğan için seçim zamanı yoktur. Ne zaman kazanacağını hissederse seçim zamanı o zamandır” demişti
Metropoll Araştırma’nın kurucu ve yöneticisi Özer Sencar, sonbaharda erken veya baskın seçim olacağı öngörüsünü yineledi.

Twitter’dan paylaşım yapan Sencar, “Eldeki verilerden ve aktörlerin bildiğimiz özelliklerinden hareketle bu yıl sonbaharda erken veya baskın seçimin olacağını düşünüyorum. Erdoğan’ın Haziran 2023’ten söz etmesi muhalefeti istediği istikamette yönlendirme amaçlıdır diye düşünüyorum” düşüncesini dile getirdi.
Sencar, daha önce de sonbaharda seçim beklediğini ve muhalefetin cumhurbaşkanı adayını en geç haziran ayında açıklaması gerektiğini söylemişti. Sencar, “Erdoğan için seçim zamanı yoktur. Ne zaman kazanacağını hissederse seçim zamanı o zamandır” demişti.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Sınırsız Hosting