Ana Sayfa / Kadınca / Sophia Urista sahnede hayranının yüzüne işedi

Sophia Urista sahnede hayranının yüzüne işedi

Sahnede hayranının suratına işeyen şarkıcı Sophia Urista tüm değerleri alt üst etti. Ünlü şarkıcıların tüm ahlak kurallarını yıkan iğrenç hareketlerine bir yenisi daha eklendi. 

Şarkıcı sahnede hayranının yüzüne işedi. kadın şarkıcı sahnede işedi. Sahne dünyasında yeni iğrençlik. Ahlak ve edep yoksunu şarkıcıları ve bunlara hayran salak sevenleri yüzlerine işeniyor seviniyor.

Brass Against adlı müzik grubunun solisti Sophia Urista, binlerce kişinin önünde soyunarak, yere uzanan hayranının yüzüne idrarını yaptı.

Brass Against adlı müzik grubu, ABD’nin Florida eyaletinin Daytona kentinde 11-14 Kasım tarihleri arasında düzenlenen festivalde hayranlarıyla buluştu.Sahnede Brass Against grubunun solisti Sophia Urista’nın, Rage Againts the Machine grubuna ait ‘Wake Up’ şarkısını seslendirdiği sırada bir hayran sahneye çıkarak yere uzandı.
Solist ise binlerce kişiye aldırış etmeden pantolonunu indirerek hayranının yüzüne idrarını yaptı. Brass Against grubundan yapılan açıklamada Daytona’da devam eden müzik festivalinde güzel anlar yaşandığı ancak bu olayı kendilerinin de beklemediğini söyledi. Grup aynı zamanda böyle bir olayın bir daha yaşanmayacağının da altını çizdi.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting