Ana Sayfa / Kadınca / Şortlu Nazlı Çelik tepkisi

Şortlu Nazlı Çelik tepkisi

Haber sunucusu Nazlı Çelik, magazin figürlerini tek paylaşımla geride bıraktı. Şortlu Nazlı Çelik, fiziğini ortaya koyarken, manken, model paylaşımlarında daha fazla ilgi gördü. Sosyal medya hesabından şortlu fotoğraflarını paylaşan ünlü haber sunucusu Nazlı Çelik, takipçilerinin tepkisini çekti. Çelik’e “Şeytana uymuşsunuz” gibi yorumlar yapıldı.

Nazlanmadı, çelik gibi iradesiyle şortlu paylaşım yaptı. Nazlı Çelik, haberciliği kadar magazin yönüyle de ilgi toplamaya devam ediyor. Neredeyse boyu kadar kızı olan Nazlı Çelik kısa şortlu Instagram paylaşımı ile fiziğine ne kadar güvendiğini ortaya koydu. Star TV ekranlarında yıllardır haber sunuculuğu yapan Nazlı Çelik’in sosyal medya paylaşımları olay yarattı. Ailesiyle birlikte çıktıkları tatil şortlu fotoğraflarını paylaşan Çelik’e bir sürü olumsuz yorum yapıldı.

NAZLI ÇELİK’İN DÜZGÜN FİZİĞİ

Nazlı Çelik, düzgün bacakları ve fit görünümüyle sosyal medyayı salladı. nazlı çelik kısa şortu ile genç kızlara ve magazin malzemesi manken, modellere taş çıkartan bir paylaşımda bulundu. Spiker Nazlı Çelik’in kızıyla birlikte tatil yaptıkları Ayvalık’ta şort giyerek objektiflere poz vermesi bir grup tarafından eleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde Şeytan Sofrası’na çıkarak kızıyla kayalıkların üzerinde poz veren ünlü spikere ‘Şeytana uymuşsunuz’, ‘Lütfen şeytanın yolundan çıkın’ gibi birçok eleştiri geldi. Çelik’in günlere önce paylaştığı fotoğraflar gelen kötü yorumlardan dolayı günler sonra gündeme geldi.
INSTAGRAM’A ŞİKAYET ETTİLER

Nazlı Çelik’in sevenleri ise gelen yorumlara adeta öfke kustu. Bazı sosyal medya kullanıcıları olumsuz yorum yapan kişileri Instagram’a şikayet etti. Gelen tepkilerin ardından olumsuz yorumların bazıları kaldırıldı.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting