Ana Sayfa / Genel / Söz son bölüm (Söz 83. bölüm)

Söz son bölüm (Söz 83. bölüm)

Söz dizisi son bölüm izle dün akam ne oldu sorusu. Söz 82. bölüm full izle ve Söz dizisi 83. bölüm izle linkleri. Yavuz, Daragan7ı tuzağa düşürüyor ve Erdem Albay’ı kurtarıyor. Uzun zamandır ekranların çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran Söz, bu sezon final yapacak. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Meriç Aral, Sarp Akkaya ve Melis Birkan’ın yer aldığı dizinin son bölümünde; Tim, Erdem Komutan’ı kurtarmak için Yavuz önderliğinde harekete geçiyor. Peki Söz 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Söz 82. son bölüm izleme linki…

Söz dizisi son bölüm kesintisiz izle ve TİM, Erdem Albay’ı nihayet kurtarıyor. Söz’de Yavuz yavaş yavaş ölüyor ve panzehir Dragan’da.

Söz dizisinin 82. son bölümünde; aradan geçen uzun zamanın ardından beklemedikleri bir anda karşılarında Yavuz komutanlarını gören Tim, Erdem’i kurtarmak için Yavuz önderliğinde hiç beklemeden harekete geçer. Söz 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen detaylar…

SÖZ 83. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebileceksiniz.

SÖZ YENİ FRAGMAN

SÖZ 82. SON BÖLÜM İZLE

Büyük patron Di Rabbako’nun yardımıyla ülkeye giriş yapan Linda, Erdem’in tutulduğu yere gitmek harekete geçecekken beklemediği bir sürprizle karşılaşır: Tim Linda’nın bulunduğu havalimanına ani bir baskın düzenler. Linda Yavuz’un başında olduğu Tim’in elinden kurtulmak için her yolu deneyecek fakat bunun bedeli çok ağır olacaktır.

Erdem’in tutulduğu yerin bilgisini öğrenen Tim, hızla yola çıkar ancak kendisini Di Rabbako’nun kurduğu hain bir tuzağın içinde bulacağından habersizdir.

ERDEM ALBAY’DA ZAMAN AYARLI BOMBA

Tim takas için buluşma noktasına gittiğinde planları Erdem’i kurtarmaktır fakat Dragan’ı vermeye niyetleri yoktur.

DRAGAN TİM’İN TUZAĞINA DÜŞÜYOR

Söz’de Yavuk Karasu yine muhteşem bir planla hem Erdem Aybay’ı kurtarıyor hem de Dragan’ı elinde tutuyor.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Sınırsız Hosting