Ana Sayfa / Yaşam / Söz’deki Kopuk kim asıl adı ne?

Söz’deki Kopuk kim asıl adı ne?

Söz dizisindeki Kopuk rolünü oynayan oyuncunun adı ne, eğitimi mesleği ve kimdiri merak ediliyor. Star TV Söz son bölüm ve Yavuz Komutan’ın adamı Kopuk karakteri kim merak ediliyor. Genco Özak, 1992 doğumludur. İlk oyunculuk deneyimini Kocamın Ailesi dizisi ile yaşayan Genco Özak hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde… Genco Özak nereli ve kaç yaşında?

Genco Özak, Söz’deki Kopum rolüyle dikkat çekmeye devam ediyor. Söz son bölüm Kopuk ve Yavuz arasındaki yeni bağ.

KOPUK YANİ ASIL ADI GENCO ÖZAK NERELİ, YAŞI, EĞİTİMİ

Şu sıralar Star televizyonunda yayınlanan Söz dizisinde Selim Hayroviç karakterini canlandıran Genco Özak hakkında bilmek istediğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz… Genco Özak kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler…

GENCO ÖZAK KİMDİR?

Genco Özak, 22 Kasım 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamlayan Genco Özak, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Kocamın Ailesi dizisi ile yaşamıştır.

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisinde Selim Hayroviç karakterine hayat veren Genco Özak, 1.84 metre boyunda, 79 kilo ve Akrep burcudur.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting