Ana Sayfa / Spor / Spor Toto 1. lig düşen takımlar

Spor Toto 1. lig düşen takımlar

Bursaspor, Kocaelispor Spor Tto 1. Lig’inden düştü. Spor Toto 1. Lig’de normal sezonun bitimine 1 hafta kala Balıkesirspor’un ardından NasaDoge Menemenspor, Kocaelispor ve Bursaspor’un küme düşmesi kesinleşti.

Spor Toto 1. Lig düşen takımlar. Bir dönem Süper lig şampiyonu olan Bursaspor Spor Toto 1. lig’den de düştü. Spor Toto 1. Lig’de 37. hafta karşılaşmaları oynandı ve küme düşen tüm takımlar belli oldu. Balıkesirspor’u İzmir Atatürk Stadyumu’nda konuk eden Altınordu, müsabakadan Yener Hüsamettin ve Ahmet Dereli’nin golleriyle 2-1’lik üstünlükle ayrıldı ve ligde kalmayı garantiledi.

Bursaspor ise Bandırmaspor deplasmanına çıktı. Daha önce Süper Lig’de şampiyonluk sevinci yaşamış olan yeşil – beyazlılar, büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrılınca 2. Lig’e düştü.

Kocaelispor, Eyüpspor deplasmanında istediğini alamadı ve sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılınca bir alt lige düşen diğer ekip oldu.

KOCAELİSPOR VE MENEMENSPOR DA DÜŞTÜ

Son olarak Gençlerbirliği’ni konuk eden Menemenspor ise rakibine 3-1 yenildi ve Altınordu’nun kazanmasıyla birlikte küme düşmesi kesinleşen ekipler arasında yer aldı.

Bursaspor, Kocaelispor ve Menemenspor’un küme düşmesiyle birlikte ateş hattına en yakın konumda bulunan Altınordu, Boluspor, Adanaspor, Gençlerbirliği ve Denizlispor, ligde kalmayı garantiledi.

Balıkesirspor’un ise daha önce küme düşmesi kesinleşmişti.

İlginizi Çekebilir

Canlı GS-FB maçı Var hakemi kim?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi izle maçın Var hakemi İtalyan oldu. Galaasaray-Fenerbahçe maçı ilk 11’leri ve kimler kadroda …

Sınırsız Hosting