Ana Sayfa / Kadınca / Spotify Wrapped 2021 Türkler ne dinledi?

Spotify Wrapped 2021 Türkler ne dinledi?

Türkiye’nin en çok dinlediği şarkılar ve şarkıcılar Spotify Wrapped 2021 yayınlandı. dünyada en çok hangi şarkılar dinlendi bu yıl listesi. İsveç merkezli müzik veri akışı ve podcast servisi Spotify her yıl yayınladığı Spotify Wrapped 2021 listesini açıkladı. Buna göre, platformda Türkiye’de en çok dinlenen şarkıcı Bilmem mi? isimli şarkısıyla Sefo oldu. Dünya listelerinde en çok dinlenen şarkı ise Drivers License ile Olivia Rodrigo’ya ait.

Türkiye’de bu yıl en çok dinlenen şarkılar ve şarkıcılar listesi. Spotify Wrapped 2021 Türkiye ve Dünya listesi yayınlandı. Sefo Türkiye’nin en çok dinlenen şarkıcısı oldu 2021’de.

Dijital platformda en çok dinlenilen şarkılar, müzikler ve podcastlerin açıklandığı Spotify Wrapped 2021 listesi belli oldu.

Her yılın sonunda açıklanan Spotify Wrapped 2021 listesi yayınlandı. Dijital müzik platformu her sene kullanıcılara o takvim yılı boyunca en çok dinledikleri şarkıların, sanatçıların, müzik türlerinin ve daha fazlasının genel kapsamalı bir özetini hikaye formatında sunuldu.

Buna göre, Türkiye’de en çok dinlenen ilk 5

– Bilmem Mi? / Sefo
– Seni Dert Etmeler / Madrigal
– Krvn / UZI
– Bul Beni / Ezhel
– Martılar / EDIS

Sanatçılarda ilk beş sırasıyla Ezhel, UZI, Sezen Aksu, Duman ve Cakal oldu.

sefo.jpg

Dünyada ise en çok dinlenen şarkılar şöyle sıralandı:

-Drivers License – Olivia Rodrigo
-MONTERO (Call Me By Your Name) – Lil Nas X
– STAY (with Justin Bieber) – The Kid LAROI, Justin Bieber
– Good 4 u – Olivia Rodrigo
– Levitating (feat. DaBaby) – Dua Lipa, DaBaby

En çok dinlenen şarkıcılar ise sırasıyla Bad Bunny, Taylor Swift, BTS, Drake ve Justin Bieber oldu.

Bu yıl ilk defa Spotify’da sunulan diğer yenilikler şöyle:

2021: The Movie: Bu özellik, en iyi şarkılarınızı tamamen sizinle ilgili bir filmden klasik sahnelerle eşleştirir.

Ses Auranız: Spotify’ın bir aura uzmanıyla çalışarak oluşturduğu bu özellik, ses auranızı en iyi iki müzik ruh halinize göre görselleştirir.

Oyun Kartları: Bu, oynadığınız ve ardından arkadaşlarınızla paylaştığınız etkileşimli, veri tabanlı bir oyundur. Spotify size bu yılki dinleme alışkanlıklarınızla ilgili ilgili birkaç test yapacak ve hangisinin doğru olduğunu tahmin etmeniz gerekecek.

2021 Wrapped Blend: Bu yıl başlatılan yeni Blend özelliğinden yararlanan Spotify hayranları, 2021 müzik zevklerinin arkadaşlarıyla nasıl eşleştiğini görebilir, harmanlanmış çalma listelerini yayınlayabilir ve sonuçlarını sosyal medyada paylaşabilirler.

İlginizi Çekebilir

Bahar Öztan öldü

Bahar Öztan neci, nereli? Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan öldü. Bahar Öztan kaç yaşında öldü. 2024 …

Sınırsız Hosting