Ana Sayfa / Kadınca / Su Kutlu neci, nereli ve kim?

Su Kutlu neci, nereli ve kim?

Oyuncu Su Kutlu aslen nereli, kaç doğumlu, eğitimi ve kimdir bilgileri. Su utlu hangi dizide oynuyor karakteri ne? FOX TV ekranlarında yayınlanan Kirli Sepeti dizisine Ahu Sungur’un ardından genç oyuncu Su Kutlu dahil oldu. Kutlu, dizide bir evin hizmetçisi rolünü oynayacak.

Su Kutlu neci, nereli ve kim? Oyuncu Su Kutlu kaç yaşında, eğitimi ve oynadığı diziler. Kirli Sepeti dizisi oyuncuları konusu. Başrollerinde Aleyna Özgeçen, Cansu Tosun, Ceren Moray, Ayça Bingöl, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Halil İbrahim Ceylan, Bestemsu Özdemir, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut’un yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde yeni isimler dahil oluyor. Kadroya Ahu Sungur’un ardından Su Kutlu da dahil oldu.

KIYMET ROLÜNÜ OYNAYACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, önceki günlerde usta oyuncu Ahu Sungur dizinin kadrosuna katıldı. Sungur, Melisa Döngel’in oynadığı Aylin’in annesi Cavidan’a hayat verecek. Cavidan’ın evindeki hizmetçi rolü için de genç oyuncu Su Kutlu ile anlaşıldı. Kutlu dizide Kıymet’i oynayacak. Ece ErdeKoçoğlu’nun yönettiği lüks bir sitede hizmetçilik yapan Songül, Hayriye ve Medine’nin hayatının anlatıldığı diziyi Merve Girgin Aytekin yazıyor.

Kirli Sepeti dizisine Ahu Sungur'dan sonra Su Kutlu dahil oldu

SU KUTLU ASLEN NERELİ, EĞİTİMİ VE YAŞI

Oyuncu Su Kutlu kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak edilirken Su kutlu’nun hayatı gündeme geliyor. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında Star TV’de yayımlanan Hayatımın Rolü dizisinde Amelya karakterini canlandıran Kutlu kaç yaşında, kimdir ve nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Su Kutlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Su kutlu’nun hayatı!

Su Kutlu’nun oynadığı dizi ve filmler neler olduğu araştırılıyor. Başarılı oyuncu Kutlu, Aile Arası filminde Zeynep karakterini canlandırdı. Su Kutlu kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Su kutlu’nun hayatı ve biyografisi gündeme geliyor. Su Kutlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Su kutlu’nun hayatı! Detaylar haberimizdedir…
SU KUTLU KİMDİR?
Su Kutlu, 1991 yılında İstanbul’da doğdu. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında Star TV’de yayımlanan Hayatımın Rolü dizisinde Amelya karakterini canlandırarak yaşamıştır. Bu diziden sonra birçok filmde ve dizide rol almıştır. 2015 yılında bir mekanda çalışanlara saldırmasıyla gündeme gelmiştir.

Filmografisi

2012 Hayatımın Rolü Amelya Yardımcı oyuncu

2013 Ali Ayşe’yi Seviyor Nazlı

2013-2014 Çalıkuşu Mişel

2014-2015 Güzel Köylü Sude Sümbül

2015 Tutar mı Tutar Işık Başrol oyuncusu

2016 Arkadaşlar İyidir Gizem Subaşı

2016-2017 Seviyor Sevmiyor Simya Yardımcı oyuncu

2017 Söz Merve Türel Konuk oyuncu

2018 Bir Mucize Olsun Damla Sancaktar Başrol oyuncusu

2019 Dengi Dengine Gökçe

Tek Yürek Melda Saruhan Yardımcı oyuncu

2023- Kirli Sepeti Kıymet
İnternet

2021-2022 Orta Kafa Aşk Selin Başrol oyuncusu

2023 Organizasyon Bizim İşimiz Gizem

Filmler

2016 Kayıp İnci İnci Malikoglu Başrol oyuncusu, TV filmi

2017 Aile Arasında Zeynep Balcılar Başrol oyuncusu, Sinema filmi

2021 Birlikte Öleceğiz

 

İlginizi Çekebilir

En büyük dudaklı kadın çene dedi

Dünyanın en büyük ve en kalın dudağına sahip olan kadın yeni bir akım başlattı. dünyannı …

Sınırsız Hosting