Ana Sayfa / Yaşam / Şükran Ovalı 2 Ocak’ta evleniyor

Şükran Ovalı 2 Ocak’ta evleniyor

Şükran Ovalı ile Caner Erkin 2 Ocak 2017 günü nikah kıyıp dünyaevine girme kararı aldı. Futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı evliliği magazin dünyasının ilk gündem maddesi oldu. Şükran Ovalı, Caner Erkin çiftinin bebek yapacakları da konuşuluyor. 

Oyuncu Şükran Ovalı ile futbolcu Caner Erkin evleniyor 2 Ocak tarihinde. 2017 yılı evlenen ünlüler arasına Caner Erkin ile Şükran Ovalı da katılıyor. Şükran Ovalı’nın gelinliği de merak edilir oldu. Çeşitli dedikodulara yol açan nikahın iptal kararı sonrası Caner Erkin Şükran Ovalı çiftinin yakın çevresine, aralarında herhangi bir sorun olmadığı mesajı verdiği öğrenildi. Ocak ayının ilk haftasında Roma’da gerçekleşmesi beklenen nikah töreninin iptali sonrası, nikahın ileri bir tarihe ertelendiği bildirilmişti.

CANER ERKİN VE ŞÜKRAN OVALI NİKAHINA DAVETLİLER

Şükran Ovalı ile Caner Erkin nikahına ünlü akını olacak. Şükran Ovalı’nın gelinlik seçiminde de çok titiz çalıştığı belirtiliyor. Herkesin imrendiği aşklarını nikah masasına taşıyacak çift, yakın çevrelerine “Hazırlıkların yetişemeceğini düşününce önce nikahı erteledik ama baktık ki işlemler hızlandı biz de yeniden istediğimiz ilk tarih olan 2 Ocak’ta karar kıldık” dedi.

İlginizi Çekebilir

Berk Göktaş 5 milyonluk soruyu bildi

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster’deki 5 milyonluk soruyu bilerek 5 milyon lira kazandı. Ekranların …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting