Ana Sayfa / Kime Ait / Şükrü Ünlütürk nereli, neci ve holdingi

Şükrü Ünlütürk nereli, neci ve holdingi

Şükrü Ünlütürk aslen nereli,kaç yaşında ve hangi holdingin sahibi diye aranıyor. Sun Holding kime ait, yeri nerede ve Şükrü Ünlütürk kimdir diye de bakılıyor. TÜSİAD Başkan Yardımcısı da olan Şükrü Ünlütürk ile ilgili en geniş makale ve haberleri bu yazıda okuyabilirsiniz. 

SUN HOLDİNG KİME AİT HANGİ SEKTÖRLERDE İŞ YAPIYOR SORUSUNA MUHATAP OLDUK. SUN HOLDİNG Şükrü Ünlütürk’e ait bir holding. Şükrü Ünlütürk aslen nereli. neci ve kim sorularının yanıtını sizler için bulduk.

ŞÜKRÜ ÜNLÜTÜRK KAÇ DOĞUMLU NE MEZUNU

Şükrü Ünlütürk, Ege’li ünlü iş adamlarımızdan biri. 10 Ekim 1956 yılında Isparta, Eğridir’de doğdu. Orta öğrenimini, parasız yatılı olarak, İzmir Buca Lisesi’nde tamamlayan Ünlütürk, 1979 yılında ODTÜ Maden Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1982 yılına kadar Çalışma Bakanlığı’nda iş güvenliği müfettişi olarak çalıştı. 1982 yılında önce madencilik alanında bir yıl, daha sonra da tekstil ve hazır giyim alanında 4 yıl özel sektörde çalışan Ünlütürk, 1987 yılında, kardeşi ve eşi ile birlikte Sun Tekstil A.Ş.’yi kurdu. Halen, Sun Tekstil A.Ş. yönetim kurulu başkanlığı görevini devam ettirmektedir.

ŞÜKRÜ ÜNLÜTÜRK GÖREVLERİ

1995-1998 yılları arasında, Ege İhracatçılar Birliği (EİB) Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği yönetim kurulu başkanlığı ve Ege İhracatçılar Birliği başkanlar kurulu başkanlığı görevlerinde bulundu. Tekstil Araştırma ve Geliştirme Vakfının (TARGEV) kurucu üyesidir. MAG Vakfı kurucu üyesidir. Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER) kurucu üyesi olup, halen yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Halen, TÜSİAD Başkan Yardımcısı, Ege Ekonomisini Geliştirme Vakfı (EGEV), Ege Çağdaş Eğitim Vakfı, Deniz Temiz Derneği, ODTÜ Ege Mezunlar Derneği, Acil Tıp Derneği Yönetim Kurulu üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

Evren Barış Yavuz tutuklandı

Evren Barış Yavuz isimli provokatör tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alevilerin terör örgütü kurmasını isteyen hain hapiste …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting