Ana Sayfa / Kadınca / Sunucu İkbal Gürpınar yoğun bakımdan çıkıyor

Sunucu İkbal Gürpınar yoğun bakımdan çıkıyor

Korona olan İkbal Gürpınar yoğun bakımdan çıkıyor durumu iyiye gidiyor. Sevilen sunucu İkbal Gürpınar korona nedeniyle hastaneye kaldırılmış yoğun bakıma alınmıştı. Koronavirüs sebebiyle yoğun bakımda tedavi altına alınan İkbal Gürpınar’ın oğlu, ünlü sunucunun sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Oğlu, yaptığı son paylaşımla Gürpınar’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirdi.

İkbal Gürpınar yoğun bakımda durumu iyiye gidiyor. Sunucu İkbal Gürpınar koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Kanal 7 ve TRT ekranlarında uzun yıllar program yapan 51 yaşındaki ünlü sunucu İkbal Gürpınar’ın koronavirüs sebebiyle yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Kötü haberi oğlu, yaptığı paylaşımla duyurmuştu.
“Ogˆlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum. Annem I·kbal Gu¨rpınar, corona sebebiyle yogˆun bakımda tedavi go¨rmektedir. Dualarınızı bekleriz. Sizlerin duaları vesilesiyle annemin iyiles¸ecegˆine inanıyoruz. Durumu iyiye gidiyor çok şükür. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.”
Ünlü sunucu 3 gün önce sosyal medya hesabından bu mesajı paylaşmıştı: “En sonunda ben de koronaya yakalandım. Gerçekten çok zor bir hastalıkmış. Başım, kaslarım, eklemlerim ağrıdıkça, ‘babam nasıl dayandı bu acılara’ dedim. ”
Ünlü sunucu 3 gün önce sosyal medya hesabından bu mesajı paylaşmıştı: “En sonunda ben de koronaya yakalandım. Gerçekten çok zor bir hastalıkmış. Başım, kaslarım, eklemlerim ağrıdıkça, ‘babam nasıl dayandı bu acılara’ dedim. ”
“Nereden ve nasıl kaptım hiç bilmiyorum. Umuma açık tuvaletlerden mi, başka yerden mi? Ellerimi sık sık yıkamam ve maske kullanmama rağmen her şey olacağına varıyor demek ki. Ölümden korkmuyorum. En Sevgili’ye, Yaradanımıza kavuşmadır ölüm.”


“İnşallah iyileşirim de sizlerle birlikte hayırlara koşmaya devam ederiz. Geriye dönüp baktığımda bomboş bir hayatım yok çok şükür. Kıymetimi bilenler oldu, bilmeyenler oldu, hakkımı yiyenler. Beni aldattığını sanıp yediği haramları kar sayan cahiller.”
“Hepsini burada bırakıp gidecegˆim o¨ldu¨gˆu¨mde. O¨lu¨m, bir Gu¨l Bahc¸esi. Hep S¸ehadet istedim Rabbimden , bu yu¨zden kos¸a kos¸a gittim Kudu¨s’e defalarca. Orada olmadı, belki bu hastalık Cennetime vesile olur. Elbette Allah’tan o¨lu¨mu¨ istemek dogˆru degˆil. Ama s¸u¨ku¨rler olsun Rabbime bana her s¸eyin en gu¨zelini yas¸attı. C¸ektirdigˆi acıları bu¨yu¨tu¨p O’na nanko¨rlu¨k yapamam. Benim durumumda olanlar Ya Rezzak c¸eksin 339. Rabbim tu¨m hastalara s¸ifa versin, amin.”


“Not: C¸ok halsizim, telefonla arayanlara cevap veremeyecegˆimi s¸imdiden bildiririm. Sizi c¸ok seviyorum, nelere sahip olduysam hep sizin vesilenizle. Hakkınızı helal edin lu¨tfen, benden yana helal olsun “

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting